• 1
    galatasaray a2 takımı, a2 ligi 18. hafta maçında altay'ı 6-1 mağlup etti.

    26. dakikada abdulkadir köroğlu'nun attığı golle yenik duruma düşen galatasaray, on dakika sonra cem sultan'la eşitliği yakaladı ve devre arasına 1-1'lik beraberlikle gidildi. ikinci yarının dördüncü dakikasında cem sultan'la bir gol daha bularak üstünlüğü yakalayan takımımız, 64. dakikada berkin kamil arslan, 71. dakikada mert çetin, 87. dakikada penaltıdan emre yüksektepe ve 89. dakikada ibrahim selen'le farklı skora ulaştı. galatasaray, bu galibiyetle puanını 39'a yükselterek liderliğini korudu.

    galatasaray: eray işcan - yusuf onur arıkan, ahmet kesim, sinan osmanoğlu, berk neziroğluları(ibrahim selen) - emre yüksektepe, cumhur yılmaztürk, mert çetin, uğur ayhan (bilal özhan), berkin kamil arslan (ersin yonar) - cem sultan
  • 2
    izmir alsancak stadında saat 13:30'da oynanan maçı 6-1 kazandık. altay 1-0 öne geçti ilk önce, ben yanımda oturan x factor'e; '' maç 5-1 bizim'' dedim ve tam oldu derken 6. gol de geldi. cem sultan inanılmaz güzel bir gol attı 1-1 oldu durum. ikinci yarı gene cem sultan sahneye çıktı 2-1 oldu, bu golde berkin arslan'nın kendi yarı sahamızdan aldığı ve ceza sahasına kadar sürdüğü topu kaleye vurması ile cem sultan sadece dokundu topa. dokunmasaydı da o güzelim gol berkin'e yazılsaydı. ayrıca 4'üncü golümüzü atan mert çetin bildiğin cristiano ronaldo golü attı. ceza sahasının sol çaprazından sağlı sollu hareketlerin ardından tavana astı topu.

    2 numaramız bıcırık yusuf onur arıkan inanılmaz bir oyuncu. sağ tarafı verin ona gerisini düşünmeyin. oyunun sonlarına doğru da sağ öne alındı zaten hoca tarafından. cumhur'dan olur. cem sultan a takımda bir şansı hak etmiyor değil. berkin arslan > 10 tane serdar özkan.

    galatasaray tarafı yoktu statta, biz de altaylılar arasında izledik. maç bitmeye yakın altaylıların arasından '' şampiyon cimbombomum ne istersen iste benden, istersen kapışalım zincirlerle sopalarla...'' diye diye ilerledim geldim bizim kulübeye. bağırdım çağırdım aslanlar diye ama beni sikleyen olmadı. çok çabuk olmuşsunuz siz beyler.
  • 3
    ben de bizim açımızdan bakayim; abdulkadir köroğlu'nu a takıma almayan coskun hoca'ya tepkimizin haklı oldugunu bir kez daha gördük. :( cocukların hepsinin alınlarından öpüyorum. o kutsal siyah-beyaz formayla ilk kez alsancak stadı'na cıktılar (daha önce torbalı'da oynuyorlardı macları). 6 golle kaybettik ama galatasaray girdiği pozisyonları değerlendirdi başka atakları yok diyerek sözü ziya doğan hocama atıyorum. bu entryi noktalarken de yarınki sakaryaspor macında kocaelispor'a başarılar diliyorum :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın