resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1918
    her şey ayrı ayrı klişe oldu şu memlekette, çok şey bayağılaştı, çok şey ucuzlaştı ve basitleşti de en çok mide kaldıran şu partizan popülizm oldu be kardeşim şu iğrenç hamaset oldu vallahi billahi. kahvede,sokakta duymaya alıştığınız envai çeşit ezberi kalkıp buraya taşımayın bari. sol frame de metin oktay'ın adı olacakmış, böylece hepimiz daha galatasaraylılaşıcaz yani öyle mi. bu lincoln denen adam karaktersizlikle suçlanmış ya, şu an bu takımda yer alan herkesten çok daha karakterliydi bence. deliler gibi koştuğunu bilirim ben sayısız maçta ki bu adamın görevini şimdiki ön liberolarımız yapmıyor.

    ya onu da bırakalım da ne karakteri ne karaktersizliği yahu. lincoln futbol oynamayı bilen bir adamdı. vaktiyle bülent onu katletti. şimdi de hagi misimovic'i katletti. ee abi lincoln gitti galatasaray yine kaybetti. misi kadro dışı bırakıldı hala kaybediyor. bırakın bu ucuz hamasetleri artık arkadaş. suçlu ne lincoln ne misi.

    bu arada evet kimse galatasaraydan büyük değildir. bu klişeye eyvallah da, bu yönetim ne olacak abi?? baya bildiğin galatasaraydan büyük bunlar.
    sol frame'e bülent korkmaz'ın adını yazıcak mışız,aciz olmayacak mışız,ayıp mış yaptığımız. ulan ben de felipe'yi özledim onu yazayım bari sol frame'e. allahım rasyonel olmamı sağla yalvarırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın