resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1119
    -cemal nalga skandalı nedeni ile istifası istenebilirdi. istemediniz.

    -başkanlık ömrünü uzatmak için türk kafası ile frank rijkaard'ı getirtti. resmen kumar oynadı. sistem adamının önüne üç kuruş para koyup, transfer imtiyazlarını elinde tutarak yarışmacı mantıkla başarılı olmasını bekledi. siyasetini yemeseydiniz. yediniz. yemeyi bırak havalara uçtunuz.

    -2009 2010 sezonunda fenerbahçe yenilgisinin ardından frank rijkaard'ı yollasaydı şampiyonduk. yollamadı. allahtan trabzon fenerin yolunu kesti de fenerin şampiyonluğu sonucunda sokağa çıkamaz hale gelmekten son anda kurtulduk. ses çıkarmadınız.

    -2010 2011 sezonu başlangıcında rijkaard ağa balayında gezerken yönetim insiyatifinde yapılacak transferler sonucunda olası başarısızlığı göremedi. sizler de göremediniz.

    -gerek kaçırılan şampiyonluk, gerekse yarışmacı bir takım kurmak için sistem adamına (bkz: frank rijkaard) hiç insiyatif vermeden yapılan transferler nedeni ile inanılmaz mali zararlara yol açtı. anlamadınız.

    günahları bunlarken zamanında bu konularda laf söylemeyenlerin şimdi caz cuz etmeye hakkı yoktur.

    yani onun yerinde siz olsaydınız siz de aynı şeyleri yapıp aynı yere ulaşacaktınız. şimdi ondan daha üstün biriymiş gibi davranıp istifasını istemeye hakkınız yok. gidin bir ayna karşısında kendinizle hesaplaşın önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın