resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1104
    bugün ligtv'de katıldığı programda yeni hiç bir şey söylememiş olan galatasaray başkanıdır.

    resmen ben kulübün içine sıçıyorum siz görmezden gelin demektedir. rivadan, tt arenadan bahsediyor ama yapılan rezilliklerin kıyısına köşesine değinemiyor. misimoviç'i rijkaard istemiş eyvallah ama serdar özkan'ı, ali turan'ı, pino'yu, bu takıma kim getirmiş hiç konuşmuyor. elano galatasaray'ı kafasında sildiği için 3m€ ya sattık derken "biz bu adama neden bu hissi verdik" ya da "muhteşem yetenekleri olan adnan sezgin bu adamın sorunlarını neden çözemedi" diyemiyor. çünkü o da biliyor adnan sezgin'in ne kadar basiretsiz olduğunu. birde store'da sponsorluklarda düşme var diyorsun be adam. ben o paraları sen zikinin keyfine göre harca diye mi veriyorum. sen olduğun müddetçe yok artık sana verecek 5 kuruşum.

    secaat arz ederken merdi kıpti sirkatin söyler misali yönetimde kendisini kimsenin takmadığını alenen açıklıyor. neymiş açıklama yapmayın dedim ama yaptılar, toplanmayın dedim ama toplandılar. aga o zaman sen ne biçim başkansın demezler mi adama. koskoca galatasaray başkanı yönetim kuruluna hakim olamıyorsa kime hakim olacak. sadece para vererek kendine bağladığın ultraslan seni kurtarabilir mi sanıyorsun. ama doğru ya onlar bile artık pes ettiler. bir de utanmadan "benim ultraslan ile aram çok iyi" demiş zat-ı muhterem. valla başkan bizim patronunda çalışanlarıyla arası çok iyi. çünkü onlara ekmeğini patron veriyor. para verdiğin adamla aran kötü olabilir mi allah aşkına.

    dün bir muhabbet dönüyordu sözlükte galatasaray başkanının kızı beşiktaşlı olur mu diye. bilmiyorum oğlun falan var mı ama inşallah o da beşiktaşlıdır. yoksa senden aldığı müthiş yeteneklerle(!) ilerde o da başkanlığa falan soyunur allah muhafaza.

    sözün özü şudur ki;

    galatasaray bu sıralar iyi günlerini yaşıyor sanki. bu adamın seçime kadar koltuğu bırakma, yeniden yapılanma gibi planları yok. bugün hagi yarın tugay sonra hakan şükür derken galatasaray freni boşalmış kamyon gibi rampa aşağı hızla ilerlemekte. ama bu kamyonun altında sadece gerçek galatasaray taraftarı kalacağından sadece onların ciğerleri yanıyor. her yeni güne galatasaray için umutsuzlukla başlayan insanlar oluyoruz yavaş yavaş.

    kim bizi bu hale düşürdüyse allah bin belasını versin.

    rumuz: ciğeri yanan bir galatasaray taraftarı
App Store'dan indirin Google Play'den alın