• 776
    bu yönetimi ve adnan polatı en çok destekleyenlerdendim bilen bilir. çünkü klübün geleceğini kurtarmaya yönelik çok sayıda kaliteli hamle yapmışlardı. onlara en büyük eleştirim geleceği kurtarırken bugünü unutmayın, bugünü kaybediyorsunuz olmuştu.

    geleceği kurtarmaya yönelik o kadar hamleden sonra, takımın en büyük sorunu olan kalitesizlik sorununu çözmektense takımın kalite seviyesini daha da düşürmek hiç bir şey değilse kendinle çelişmektir. futbol takımı kalitesizleşirken projeler kaliteli. demekki projelerde gerçekten yiğit şardan, ışın çelebi, mehmet helvacı gibi adamlar aldı yaptı. polat da kaymağını yedi. yönetimin tümüne sallamadan önce bu ayrımı iyi yapmak gerekir.

    rijkaard gitmeden demiştiki sorun kalitede. elimizde baros, kewell, neill, misimovic, cana, elano gibi gerçekten 1. sınıf yabancı oyuncular vardı, ama bunlarla birlikte sarp, ayhan, barış, servet, balta, ufuk gibi 2. sınıf yerli oyuncular takımın kalanını oluşturuyor. düşünsene, yabancı oyuncusun, yıldızsın, gelmişsin takımdaki yerliler senin ayarında değil, bazıları takımı sabote ediyor, bazılarının mağlubiyet umurunda bile değil. bir süre sonra sende çok takmazsın olmuş ya da olmamış.

    iki sene kayıptı bu 3. sene. revizyon şart. ama teşhis yanlış. yüksek bedellerle yabancı oyuncu alacağına ilkönce kaliteli yerli oyuncu al. ne oldu veli kavlak, yasin pehlivan, sercan? illa demiyoruz ki nuriyi al hamiti getir ama sarptan, servetten de kurtar takımı.

    resmi sitede yaptıkları züğürt tesellisi hesabıyla bizi uyutacaklarını sanıp gözümde daha da alçalan adnanlar artık kredilerini tamamen tüketmişlerdir. bu nasıl beceriksiz bir pazarlamadır ki servet para ederken satamadın değerini öldürdün, elanoyu satmadın şimdi nerdeyse bedavaya verdin, sanki babanın parasını harcıyorsun.

    artık bu saatten sonra sadece yönetimin değişmesi, ve içinde haldun üstünel, yiğit şardan, albayrak gibi adamların olacağı bir yönetimin gelmesi bizi kurtarır. tebrikler polat, tarihteki en kötü ikinci başkan olduğun için. artık tarih sayfalarında da yerini aldığına göre, gidebilirsiniz....
App Store'dan indirin Google Play'den alın