resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3227
    herşeye rağmen gönderilmesi yönetimin tek doğru hareketiydi. rijkaard geldiği gün yaptığı yanlışı 1.5 sene sonra bile düzeltmeyi beceremeyen bir kas kafalıydı. şahsen birebir aynı gölü 3 maçta üst üste yediğimizi hatırlıyorum. sadece bu yüzden bile kovulmayı hakeder bir teknik direktör. ama bizim taraftarımızda son 2 senedir beliren acayip bir özellik var. yakışıklı ya da karizmatik sporculara sebepsiz ekstra tahammül ve sevgi gösteriliyor. tıpkı artık takıma hiçbir faydası olmadığı gibi üstüne zarar da veren kewell'in * ve frank rijkaard' ın aşırı sevilmesi gibi.
    bu rijkaard 2 sene boyunca her maç banko oynatmadı mı mustafa sarp'ı. en sevdiği ve en çok forma verdiği adam sarp değil miydi? rijkaard' ın aptallığı değil miydi bu? kovulduğu güne kadar sarp'a, barış'a, servet'e sarılmadı mı? peki ya bu adamları oynatma aşkı yüzünden emre çolak' ın gelişimini engelleyen bu adam değil miydi? bana ne messi'ye ne yaptığından? messi'nin başında hikmet karaman da olsaydı o çocuk messi olacaktı eninde sonunda.
    güle güle frank. ardından başta sarp,servet,pino,elano,ali turan vs. vs. olmak üzere sabri ve lorik cana dışındaki tüm futbolcuları da uğurlamayı ve o bildiğim büyük takımın kurulmasını umuyorum. elimden başkası bir şey de gelmez zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın