• 2546
    ednan brothers önderliğinde niteliksiz, yerli-yabancı harmonisinden uzak, zayıf ve hedefsiz bir takım olma yolunda ilerlemektedir. nedense forveti yoktur, aptal saptal açıklamalarda bulunan bir oyuncusu geçtim satılmayı, kadro dışı bırakılmayı, ilk onbirden bile kesilmez. bir başka oyuncusunun menajerlik şirketiyle ortaklığı çıkar, ona da aynı tarife uygulanır, rahşan ecevit affı sanki amk.

    biz eskiden böyle değildik arkadaşlar... üç puan kaybedilmesi olağan bir şey değil, gerçekten şaşılacak ve üzerine düşünülmesi gereken bir olaydı. şimdi ise sıradan bir hale geldi her sezon havlu atmak.

    takımdan o kadar çok isim geçti ki, hep yönetimi desteklerdim, onların gözünden bakmaya çalışırdım olaylara ama giden veya gönderilen bunca isim haksız ve bilgisiz de bu tok sesli koçyiğitler mi otorite bu alemde?

    çok koyuyor be çok... ne izlemekten, ne de desteklemekten keyif alıyorum bu takımı... "takımı" diyorum bak, galatasaray'ı demiyorum, aradaki fark bilinsin.

    zor zamanlar... elbet geçecek...

    e sigiyim böyle işi zor zamana kim düşürdü bizi o zaman? talihsizlik mi oldu yani piyangodan zenci mi çıktı? yoksa kendi kendimizi mi sabote ediyoruz kaç sezondur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın