• 2545
    --- alıntı ---

    baros da arda da yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara başladı. cana da takımla çalışmalara başladı dün itibariyle. sakatların, tahmin edilenden önce dönmesi sevindirici bir olay. alışmıştık oysa ki 3 hafta denilip de 5 haftayı bulan sakatlıklara. sağlık kurulunun değişmesi de bunda önemli rol oynamış olabilir. umalım böyle devam etsin.

    iki futbolcu da derbide kısa bir sürede olsa forma giyebilecek duruma geleceklermiş pazar gününe kadar.

    hücum hattımızın yarısından fazlası demek bana göre bu ikili.

    arda dönünce yedeğe çekilecek isim büyük olasılıkla kewell olacak. baros dönünce nasıl bir taktik uygulayacak hagi, tam kestirilmiyor şuan.

    ihtimallere bakacak olursak;

    1) pino ile baros çift forvet oynar
    2) şuanki kadro üzerinden pino - baros değişikliği yapılabilir
    3) rijkaard zamanındaki gibi pino sağ kanada geçer

    önce çıkan ihtimaller bu üçü.

    ihtimalleri tek tek incelediğimde ilk ihtimal daha cazip geldi.

    3. ihtimal, pino'nun forvetteki oyununu gördükten sonra kolay kolay gerçekleşmez. kanatta oynadığından çok daha etkili oluyor forvette pino. inanıyorum ki baros ile çift forvet oynarlarsa çok daha etkili olacak. çünkü, pino hava toplarında çok pasif kalıyor, zaman zaman yalnız kalıyor. baros olduğu zaman rakip defans pino üzerine bu kadar yüklenemeyecek çünkü arkada baros var. böyle iki ismin bir anda oynaması rakip defanslar için bir hayli kötü. ikisi de oldukça hızlı, defansı yıldıran forvet. şuanki boşa giden hava toplarında da baros daha etkili olacağı kuşkusuz. pino ile baros fena ikili olur..

    pino ile baros çift forvet oynadığında, sağ kanatta da elano ile sabri görev yapar. sabri bekte. zaman zaman elano içeri kayar, sabri onun yerine yaklaşır gibi formasyonlar gerçekleşir. ortada da cana'nın yeri garanti, yanına da ayhan. solda arda. güzel olur.

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...usuyle-birlikte.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın