• 456
    11 seneden beri bunu herkez diyor, fenerbahce evinde yenilmeyecek takim degil. her takimi evinde yenebilirsiniz. lakin su 10 seneden beri ne zaman kadiköye ciksak, ellerimiz ayaklariz tutuluyordu! oyunu hep, ama hep geride tutuyorduk. böylece fenerbahce kendine olan özgüvenini yükseltip bizim de sahada panik olmamizi sagliyordu.
    dün 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı'nda uzun zamandir fener derbilerinde görmedigim bir baski kurabildik onlarin yari sahasinda. pres yaptik ve en önemlisi mücadele ettik. takim olarak inandik. her sene oyunun, derbinin sertliginden yakinan futbolcularimiz, bu sene ilk defa, rakip takimi isyan etme noktasina getrdi! gecen seneye bakilirsa, keita roberto carlos mücadelesi, baroni arda gerginligi yasanmadi. bu o oyuncularin sahada olmamasindan da kaynaklaniyor tabiki ama demek istedigim, galatasaray oyunculari, kendilerini provoke ettirmediler. tam tersi oldu, provoke eden biz olduk.

    her sene kadiköyde bize yapilan oyunlari (topa sert girmeler, adam markaji yapmalar, hakemi manipule etmeler), bu sefer galatasaray futbol takimi fenerbahceye uygulamistir. cirkef bir takimi, kendi sahasinda, kendi silahlariyla susturmustur.
    isin aci yani, bu sonucun galibiyetle sonuclanmamasi. böyle bir zamanda, oyuncularin bu performansi gercekten takdire sayandir.

    gecen sene milan barosa yapilan o sert faul, fenerbahceye bu sene cok pahaliya patladi ayrica. niang ve diar sakatlandi. baros kadar uzun süre sakat kalacaklarini düsünmesemde, fenerin zirveye giden yollarini zorlugcagi kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın