resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3098
    kıvırcık saçlarına.. ak düşmüş uçlarına.. cimbom taraftarına.. son kez el salla frank rijkaard..

    bir mondragon'un gidişinde bu kadar çok üzülmüştüm, bir de şimdi.. çok ısınmıştım ben rijkaard'a, çok yakın geliyordu hep bana. bilemedik be hocam, senin de kıymetini bilemedik. bilemediler. özür dileriz..

    hani verilen sözler? hani sabretme sözü vermiştik? 1.5 sene mi sürdü bu sabretme işi?sakatlıklar, bu futbolcularla ne yapacaktı ki rijkaard, los galacticos falan mı yaratacaktı? barcelona ayarına mı gelecektik? hani adnan polat n'olursa olsun rijkaard ile sözleşme yenileyecekti? hepsi lafta kaldı, hepsi..

    türk futbolu gelişmez, hak etmiyor da zaten. yeniliğe açık değiliz biz. sabır desen o da yok. günlük başarı önemli bizde. kıymet bilmek de yok. o kadar eminim ki, jose mourinho gelse yerden yere vurulur, teknik direktörlük dersi verilmeye kalkışılır mourinho'ya.

    hala akıllanamadık. lucescu, gerets, kalli, skibbe.. değiştirdik durduk. belli bir sistem mi yakaladık bu süre içinde? anlık başarı işte sadece.. hadi bu 4'üne sabredilmedi de, rijkaard bu arkadaşım! türkiye'ye gelmiş miydi rijkaard gibi birisi? rijkaard'ı da harcadı bu ülke..

    futbolcuyla yüz göz olmayacaksın burada. vuracaksın kıracaksın. yoksa sana yüklenir suçlar..

    adamın açıklamaları bile doğru düzgün çevrilmedi..

    çok bile sabrettin sen rijkaard..

    yolun açık olsun kıvırcık.. gitmeleri gerekenler hala burada duruyor, ama sen yoksun.. hoşça kal kıvırcık.. mondi'den sonra, ilk kez birinin gidişine göz yaşı döküyorum... hoşça kal kıvırcık... her zaman yanındayız..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...ck-ozur-dileriz.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın