resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 577
    tugay, hagi, fatih terim... sanırım önümüzde bu 3 seçenek var. en mantıklısı elbette fatih terim. tugay'ı bir gün galatasaray'ın başında göreceğiz, bu bir gerçek ancak henüz vakti değil. kurtların, çakalların önüne bu kadar erken atılmaması lazım. ayrıca henüz galatasaray'ın başında olacak kadar yeterli bir seviyede göremiyorum kendisini.

    hagi'yi de eledim çünkü hagi'nin de galatasaray teknik direktörlüğü için yeterli düzeyde olduğuna inanmıyorum. evet bizi ikinci yaptı, türkiye kupasını kazandık ancak o günden bu güne inanılmaz gelişmeler oldu. artık anadolu takımları eskisi kadar zayıf değil, büyük takımlar eskisi kadar güçlü değil. tugay'da, hagi'de bu sorunları aşacak güçte değiller.

    elimizde olabilecek en iyi isim şu an için fatih terim'dir. geçmişiyle, yaptıklarıyla, yapabilecekleriyle en olur isimdir kendisi. ne kadar iyi yapar bilemiyorum, uzun zamandır galatasaray'da görmek istediğim modeli getirmek istiyor, sir alex gibi takımın menajeri olmak. umarım en az hasarla atlatırız bu zamanları.

    son olarak bu takımın başına hikmet karaman bile gelse ne kombinemi yırtarım, ne formamı askıya asarım ne başka bir şey. biz onun bunun için galatasaraylı olmadık, kişileri sarı kırmızıdan üstün görmedik. takımın başında kim olursa olsun çıkar takımımızı destekleriz, en sevmediğim isim bile olsa...

    umarım en hayırlısı olur. hoşgeldin imparator...
App Store'dan indirin Google Play'den alın