aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 608
    daha önce başka bir başlık altında belirtmiştim bu gruba acilen alternatif bir grup oluşturulması gerek diye. (bkz: #500644)

    bu arkadaşlar sırf kendilerine bedava girişi yasakladı diye bütün eski açığa zorla özhan canaydın aleyhine bağırtmış bir gruba sahiptirler. hiç biri samimi galatasaray'lı değildirler. hepsi bedava bilet ve para peşindedir. maç öncesi yakın dostlarına bedava aldıkları biletleri dağıtır geri kalanını satarlar. bilhassa alpaslan abi'den sonra bir tane yaratıcı besteleri falan bile yoktur. halen daha 2003 yılındaki nevizade gecelerini en iyi bestemiz diye ortaya sürüyoruz çünkü alternatifi yok. bu arkadaşlardan hangisi oyurup derbi maçı için çalışma yapıyordur? cevap hiçbiri.

    acilen bu arkadaşlara ultraslan'dan ve yönetşmden bağımısz rakip bir taraftar grubu oluşturulmalıdır.

    böylece bu arkadaşların hükümranlığına darbe vurulmuş olacaktır ve grubun içindeki belirli sayılardaki gerçek galatasaray sevgisi ile takımını destekleyen taraftarlarda yeni gruba dahil olacaklardır. bu arkadaşlarda ya alternatifsiz olmadıklarını anlayacak ve kendilerine çeki düzen verecekelrdir ya da kendi kendilerini bitireceklerdir.

    bu olay ciddi ciddi oturulup düşünülmelidir. hatta sözlükte böyle düşüncesi olan yani tamamen yönetimden bağımsız, hiç bir çıkar gözetmeksizin, galatasaray'ı desteklemek için bir grup oluşturmak isteyen arkadaşlar varsa kendilerine bir oyda benden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın