resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 885
    eğer bütün derdi galatasaray ise ya rijkaard'ı bu gece kovmalı ya da sezon sonuna kadar arkasında durmalı. yoksa nasıl olsa rijkaard'ın suyu ısındı diye fenerbahçe maçını rijkaard'ın omuzlarına yükleyip kaybettiği zaman "aha bakın artık yolluyorum" diyerek hem rijkaard'ı iyice suçlu yapıp hem de yeni gelecek hoca için kredi yaratmamalı.

    demek istediğim ; aynı oyunlar tekrar oynanmamalı.

    not : kendisi yara - bere içinde ilk yarıyı bitirip "nasıl olsa stad falan bir şekilde ortam yaratırız" mantığı ile takımı mustafa sarp ve ayhan akman gibilere teslim etti. eğer bu takım ilk yarıyı ilk 3 içinde bitirip , devre arası en az 3 tane yıldız oyuncu * almazsa o stad 15.000 kişi görmez. ondan sonra "taraftar destek olmuyor" diye bağırma hakkı olmaz. bu taraftar mustafa sarp izlemek için o kadar yolu gelip dünya kadar bilet parası vermez. bunu söyleme sebebim hem futbolcu kalitesi , hem lig pozsiyonu ve en önemlisi ruh.

    bütün bu imkanlara rağmen iyi bir yönetim sergileyemedi. rahmetli özhan canaydın o akdar eleştirildi ama bu stadı yapan resmen özhan canaydın , başkası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın