resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 520
    sanki baros'lar, elano'lar, kewell'lar, neill'ler, keita'lar, arda'lar hatta yedekleri ile beraber euro 2008'in üçüncüsü türkiye milli takımı'nın kadrosu babama teslim edildi de rijkaard masum fatih terim suçlu oluyor. mustafa sarp'tan falan memnun değilse gidip futbolcu keşfetseydi rijkaard ağa. hani diyor ya messi'yi ben buldum arjantin 16 yaş milli takımından diye, bulsaydı ya yetenekli maaliyeti düşük bir yıldız adayı. teknik direktörlük sadece fiyakalı giyinip maç sonunda oraya buraya transfer yapılmadı o yüzden kaybettik demek değil.

    ah rijkaard ah sen ki bu takıma 2 yılda 2 avrupa kupası, iki lig şampiyonluğu ve sayısız derbi zaferleri yaşattın. sen ki alt yapıdan bir sürü futbolcuya şans vererek onlardan bazılarını takıma monte ettin. ah rijkaard'ım neler ettiler sana?

    korkma fatih hoca rijkaard gibi bu takıma gram fayda sağlamamış bir adam bile omuzlar üstünde gezdiriliyorsa senin hakkında yazılan olumsuz entrylerin yerinde sezon sonu yeller uçuşur. eğer fatih terim gelirse önümüzdeki haftalarda sezon sonu bu entryi itina ile hatırlatıcam bazılarına...
App Store'dan indirin Google Play'den alın