aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 601
    hangi başlığa yazayım? galatasaray taraftarı mı yoksa ultraslan mı? aslında ortak bir başlık var. o da frank rijkaard'a istifa çağırısında bulunan galatasaray taraftarı ama her neyse...
    bu bahsettiğim kişilerde incir çekirdeği kadar beyin yoktur. ben bugün 17 ekim 2010 galatasaray ankaragücü maçında bunu anladım. bu kişiler frank rijkaard'ı bugün istifaya çağırır, 2 sene sonra gelen teknik direktör başarısız olunca "geretsi luçeskuyu reykartı boşuna yolladılar bi onlara bak bi x e bak yuaaa!" diye ortalıkta dolanacaklardır. zaten bugün "imparator fatih terim" diye bağıran kişiler de fatih terim'i son yılında istifaya çağıranlar değil mi? evet onlar.
    bunlara göre teknik direktörlerde en ufak kusur bile bulunmayacaktır. bunlar her maçta 5-0 yenmeyi isteyen taraftardır. gerçi yine aklıma geldi. bir süre önce üst üste galibiyet alınca "frank rijkaard oley oley oley" diye tezahurat yapan bunlar değil miydi ya?
    neyse, teknik direktör aşamasını geçelim. gelelim futbolcu aşamasına. bunlara göre futbolcu dediğin her maç gol atacaktır. hiç sosyal hayatı olmayacak, antrenmandan antrenmana koşacak ve florya'dan çıkmak bilmeyecek. evet futbolcu dediğin bu. ya ne olacaktı?
    bunlara göre uyum süresi denen birşey yoktur. bunlar isterki her yeni gelen transfer hagi'nin en iyi dönemindeki gibi oynayacak. evet ilk maçında bile! yahu be insanlar(!) anlayamadınız mı artık her sezon 50 tane transfer takıma iyi gelmiyor kötü geliyor! geçen seneki transferlerden sonra bu takıma 'uzay takımı' lakabı takan kimdi? peki sezon sonunda 'anca bank asya'da oynar' diyen kimdi?
    internette okuyorum. siz diyorsunuz ki "şu tarihteki galatasarayı gören ben olarak galatasarayın şu halinden utanıyorum". ben de şunu diyorum.
    o kadar yaşında olan bir insan değilim. ama şu 3 sezondur gördüğüm taraftar profilinden utanıyorum!

    ekleme: bu arada, bu takım bu haliyle haftaya fenerbahçe'yi yenerse aynı taraftarlar yine "frank rijkaard oley oley" diye bağıracaklardır. kendilerine sorulduğunda "ben istifa demedim be çakma galatasaraylılar demişti onları" diyeceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın