• 172
    tanim: ileride cok arayacagi 3 puani azerbaycan'da birakan a milli futbol takimimiz.*

    - defansa iki tane genc stoper monte etmesi gereken takim ayrica. amator takimlardan mi bulunur, umit milli takimdan mi, bank asya'dan mi, almanya'dan mi onu bilemem ama denesinler en azindan.

    - altyapi bizde yok, oyuncu yetismiyor eyvallah. hic degilse almanya'daki oyunculari biraz daha iyi takip etsinler. serdar tasci'yi kaptirmasinlar mesela almanya'ya. emre gecen gun ntvspor'a verdigi roportajda "milli takim kampina geldigimde bizden cok daha iyi altyapiya sahip bir hamit, bir yildiray gordum" dedi.

    - zaten herkesin soyledigi tuncay, nihat, aurelio gibi miladi dolmus futbolculara tesekkur edilmeli. nuri'nin, necip'in, topal'in, volkan sen'in onu acilmali.

    - oguz cetin mactan once hollanda maciyla birlikte kadroda genc ve supriz isimlere yer verilecegini soyledi. bununla alakasiz olarak mehmet demirkol mart'a kadar hiddink'e rapor veren teknik ekibin degisebilecegi yonunde haber-yorum verdi mactan once.

    - ha bu arada duran toplarda alan savunmasi yapsinlar artik. ridvan'in bugun iki kez gosterdigi kornelerdeki durum harbi komikti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın