• 164
    --- alıntı ---

    yıllardır sözlükte yazıp duruyoruz, fenerbahçe' nin tüm kalelerini ele geçirdiği türk futbolu bitmeye mahkumdur, 85 yılına kadar fenerbahçe' nin egemenliğinde olan türk futbolu ne haldeyse şu an o hale dönülmüştür, mahmut özgener ile tüm organlarıyla tamamen fenerasyona dönüşen federasyonumuzun yapabilecekleri bu kadardır, arkasında tüm organlarıyla fenerasyon olan fenerbahçe' nin durumu nedir ki türk futbolunun hali ne olsun ? ikisini de aziz yıldırım yönetiyor sonuç ortada.

    sulu maça 5 maç ceza verip, tribünlerin cayır cayır yandığı, ambulansların taşlandığı, fenerbahçe' nin maaşlı elemanı yüzünden binlerce kişinin sahaya girdiği, yüzlerce kişinin yaralandığı, yüzlerce kişinin tutuklandığı fenerbahçe-trabzonspor maçına sadece ve sadece 2 seyircisiz maç cezası verildiği gün türk futboluna nokta konmuştu.

    aziz yıldırım' ın yönetiminde milli takımın mağlubiyet aldığı müsabaka.

    birde sahaya 5 fenerbahçeli oyuncuyla çıkılmış, tarihin hangi döneminde 5 fenerlinin oynadığı takım başarılı olabilmiş ? son 3 senede hakemlerle birlikte oynayan bu oyuncuların başarısını beklentisi komiktir.

    --- alıntı ---

    (bkz: ekşisözlük)
App Store'dan indirin Google Play'den alın