• 2621
    (bkz: #497822)

    captano abimiz çok kısa ve güzel yazmış, yerinde bir tespit. bu durum benim içinde geçerli, sözlüğe bir heyecanla üye olduktan sonra kısa bir sürede 1000'i görüp; devamında bazı sebepler yüzünden uzak durmaya özen gösterdim. işte kısa bir şekilde o sebepleri paylaşıcam. tabi bunlar benim şahsi fikirlerim.

    - sözlükte özellikle son dönemde nick altı ayar vermeye çalışma ve fikrini dikte etme çabaları tavan yapmış durumda. buradan gidilmesinin ve uzaklaşılmasının en büyük sebebi kesinlikle bu. çok provakatif olmadıktan sonra adamın fikrine topla tüfekle saldırıp itin götüne sokmak hoş karşılanacak bir durum değil. burası fikirlere açık, renkli bir mecra olmalı. tek düze yazılar olması ne talebi arttırır, ne de buradakileri cezbeder.

    - bir de yukarda da yazdığım gibi provakatif yazılar var. bunlara gerçekten önlem alınmalı ve yaptırımlar uygulanmalı. yoksa nick altılar çoğalmakta ve işler iyice çığrından çıkmaktadır.

    bunlar benim sözlükten uzaklaşma sebeplerimin başında geliyor. bu maddeler bazı arkadaşlara ters gelebilir, bazı arkadaşlar da bunlara ilaveler yapabilir. ama bildiğim şu ki; bu ve bunun gibi bazı sorunlara karşı ciddi adımlar atılmadıkça, kopmalar ve sözlüğü eskisi kadar ciddiye almamalar çoğalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın