• 2613
    yapılabilitesi nedir bilmiyorum ama türkçe karakter desteğiyle değişen sistemde, başlık yönlendirilmelerinden ziyade başlık değişimlerine yer verilse daha şükela bir hal alabilecek sözlük.
    farz-ı misal; hakan şükür yazınca hakan sukur başlığına yönlendirmek yerine direk hakan şükür başlığına gitmeliyiz.

    eğer bu sistemin hayata geçirilmesi zor ise bir an önce başlık yönlendirilmeleri tamamlanmalı, aksi takdirde kaosa sürüklenebiliriz hep beraber.

    şöyle ki; hali hazırda emre belözoğlu başlığı emre belozoglu'na yönlendirilmemiş. buda şu demek oluyor ki; ben gidip emre belözoğlu başlığını açabilirim.

    emre belozoglu'nu örnek teşkil etmesi açısından kullandım. hali hazırda yönlendirilmemiş binlerce başlık olduğunu düşünüyorum. bir süre sonra türkçe destekleyen- desteklemeyen şeklinde yüzlerce çift başlıkla dolabilir sözlük.bu durumda başlık yönlendirilmelerini iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecektir. dikkat!

    edit: entry'i yazmadan önce 8-10 tane başlık denedim. yönlendirilmemişlerdi. casus'un uyarısıyla tekrar bi 10-15 başlık denedim yönlendirilmemiş bulamadım. sanırım bu yönlendirme işi sorunsuzca halledildi. bu enrty'de benim hüsn-ü kuruntum olarak kalsın.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın