• 150
    bunlarin hepsi bir tesadüf olamaz dedigim'dir. bir yandan sakatlik sonrasi daha henüz kendi kulüp takimina hizmette bulunamami$ iken milli davet alan futbolcular** diger yandan her milli maç öncesi sakatligi nükseden futbolcular*.

    burada bir art niyet var. bariz bir $ekilde apaçik ortada!

    öte yandan premier lig de 25 ki$ilik kadroya bile giremeyen bir tuncay sanli, be$ikta$ a geri döndügü günden beri vasat bir görüntü sergileyen ama her milli maçta ilk 11de yerini alan bir nihat kahveci ama borussia dortmund da oynadigi üstdüzey futbol a ragmen yine de milli davet alamayan bir nuri sahin.

    burada da bir i$ini bilmemezlik var. apaçik ortada!

    bir diger yandan ise dev$irme futbolcular için* heba edilen türk gencleri. selçuk inan, volkan sen. mesele dev$irme olmalari degil. berbat futbol oynamalari! dev$irmelere kar$i degilim. öyle olsa idi, almanya kar$isinda wederson'un oynamasini istemezdim.

    $imdi bana söyle sözlük. milli takim, fenerbahce emre belözoglunu transfer edene kadar, semih sentürk ve volkan demirel haricinde hangi fenerli futbolcudan faydalanabilmi$tir? kalecisizlikten volkan demirel e gebe kaldigimiz için o mahluk'la oynamak zorunda idik, semih'te zaten fener'de yedekti.

    mevzu bahis milli maçlar öncesi ilk 11 kurma oldugunda, türkiye hariç dünyanin her yerinde tek bir kural gecerlidir. en form'da olan futbolculari alirsin. ama bizde maalesef öyle degil.

    yine de, ba$arilar milli takim. yolda olacagim icin macini radyo'dan takip edecegim. 3-2lik çek cumhuriyet maçini radyo'dan takip etmi$tim son olarak, bize tekrardan böyle bir sevinç ya$atman dileklerim ile, yolun açik olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın