resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2825
    sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamadığım kafamın bir türlü basmadığı galatasaray futbol takımıyla artık yürütemeyeceğini düşündüğüm efsanelerdendir.
    bugüne kadar kendisini hep savunan tarafta olmuşumdur gitmesinin saçmalık olacağını sabredilmesi gerektiğini anlatmaya çalışmışımdır. ancak 1 ekim karabükspor galatasaray maçıyla beraber görmüşümdür ki sabır bu kez bu takıma zarar vermektedir.
    aslında sadece karabük maçıyla değil bu sezon oynadığımız bursaspor maçı dışında avrupa kupaları da dahil hiç bir maçımızda en ufak bir ilerleme olmamıştır takımın futbolunda. transferler dedik sakatlar dedik cezalılar adnan sezgin cart curt dedik ama ne olursa olsun frank rijkaard takımın futbolunu sezon başından beri bir adım ileriye götürememiştir maalesef.
    bunda belki rijkaardın hiç suçu yoktur ama bu gitmesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor malesef. çünkü kötü oynayan futbolcu 1-2 değil 18 kişi 23 kişi hepsi formsuz kimse topu alana yardım etmiyor kimse topu alınca ne yapacağını bilmiyor. bu kadarını rijkaarda suçlamak tabiiki haksızlık ancak kimyanın da tutmadığı aşikardır benim gözümde...halbuki çok ümitliydim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın