resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 857
    aslında ne güzel başlamıştık yeniden yapılanma diye...

    2007-2008 sezonunda kalli ile, yapılan transferler ile hakkaten yeniden yapılanma sürecine girmiştik. umutlanmıştık. açıklamalar da geliyodu önce takımın iskeletini kuracaz sonra her sene 2-3 futbolcu alıp kadroyu oturtacaz diye.
    şampiyon da olmuştuk başarıda gelmişti yani. 96-2000 dönemine o kadar benzetiyodum ki ozaman kurduğum hayallere göre bu sene şampiyonlar ligini alacaktık neyse hayal tabi.

    ama sonra olmadı işte yeniden yapılanma sürecinin en olağan durumuna yani başarısızlığa tahammül gösteremedin. önce skibbe yi gönderdin çünkü ligde kötü gidiyoduk ama avrupa da oynadığımız futbolu göremedin.

    sonra yine olmadı. geçen sene üçüncü olduk yine tahammül gösteremedin, o güzelim takımı dağıttın. oysa hiç transfer yapmadan orta sahaya iki adam alsan taş gibi takım olacaktık şimdi.

    muhtemelen bu sene yine tahammül gösteremeyeceksin. bütün takımı dağıtacaksın. seneye tekrar yeni bi takım muhtemelen yine hüsran...

    olmayacak işte bir türlü yeniden yapılanamayacağız. çünkü başarısızlığa tahammül gösteremiyorsun. sonuç kötü olunca iyiyle beraber hepsini atıyorsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın