• 27
    güney tribün 1inci kattan aldım. en başta güney tribünden almak istiyorduk çünkü ultraslan ve tayfa yla aynı tribünde olmak istememiştik hatırlayanlar çıkar. fiyat açısından captano yla konuştuğumda güney 5 dedi ben 3 tane alıcam ucuz olsun dedi.

    güney 5 görüntü açısından 10uncu sıradan sonrası sıkıntılı. üstelik 10uncu sıraya az kalmış en ucuz yer olduğu için orası kapılır. ben güney 1den aldım. ayda 10 lira fazla veririm güzel yerden izlerim diye düşündüğüm için. fiyat konusuna gelince internette dolaşan fiyatlar aynı fiyatlar.

    ama öğrenci kimliğinizi ibraz ettiğinizde %50 indirim yapıyorlar. ben 574 lira verdim 12 taksitte ödeyeceğim.
    şimdi sorun şu, öğrenci kombineleri şekil olarak farklı kartlar olacakları için turnikelerdeki elemanların öğrenci belgeni ibraz et ulan gibi bir tepki vermeleri olası. ama sözleşmede de yazan şey şu:

    " görevliler öğrenci kombine kartları için öğrenci belgesi,kimliği,pasosu gösterilmesini isterse, kart sahibi göstermekle yükümlüdür "

    benim burdan anladığım " her maç öğrenci kimliğini sormam ama kafam bozukken de sorma ihtimalim var". kısacası düzensiz bir uygulama.

    bazı sahtecilik işleri yapılarak öğrenci kombinesi gayet alınabilinir. kızım sana söylüyorum tcoskun sen anla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın