resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2736
    kewell sakat= yok
    baros sakat= yok
    keita deplasmanlarda yok , elano hiç bir yerde yok ,
    jo ruhsuz = yok dos santos kondisyon eksiği var = yok , hakan baltanın alternatifi yok , sabrinin alternatifi yok , servetin alternatifi yok , neil sezonun yarısında takımda yok , franco bir yıl boyunca sahada yok
    zaman sonra tirübün boş taraftar yok
    kız arkadaşına küfredilmiş yada forvette oynamış o yüzden arda yok
    ve galatasaray ligde 3. , avrupada çeyrek finalin kapısından dönmüş ama başarısız olan rijkaard zira sebeplerini yazdık. medyanın boş laflarına güvenen , kaptanının kız arkadaşına küfreden taraftar suçsuz , hakemler suçsuz , şanssızlık diye bir şey yok sadece rijkaard suçlu , verin tazminatımı gideyim deyip pişkin pişkin sırıtmak yerine saçlarını ağarttığı için rijkaard suçlu .. rijkaard sene başında da, sakatlıklar, şanssızlıklar, protestolar, geldikten sonra da aynı rijkaard ama sene başında 103 gollük rekoru kıracağımız düşünülürken , sene sonu rijkaardın başarısızlığı konuşulmaya başlandı . şaka gibi... bir de sanki 3. lük görmedi bu takım , avrupadan hiç elenmedi .
    lucescu gönderilip fatih terim getirilirken sevinenlerle, lincoln - bülent korkmaz atışmasında lincoln e hak verenlerle , arda - caner kavgasında ardaya küfredenlerle pek farkını göremiyorum rijkaardı eleştirenlerin * . onlar da zamanla yaptıklarının yanlışlığını tasdikleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın