• 21
    kısa ismiyle dilo;

    twitter'a önceleri "140 karakter-yazi abi yaa" mottosuyla burun kıvırmıştım. üye olmayacağımı düşünüyordum. neyse bir gün can sıkıntısından olsa gerek üye oldum. arkadaşlarımı takibe başladım falan. haliyle 2-3 arkadaşım dışında ne yaptığımı merak eden yoktu. o yüzden "ist.cok güzeel" diye tweet atma olayına girmedim. 140 karaktere sığdıracak tespitli esprilerim de yoktu :( . o yüzden kendi çapımda saçmalamaya başladım. filmleri, şarkıları, sanatçıları; top 5 ya da > (büyüktür) gibi yöntemleriyle sıraladım. bir kaç arkadaş yine " ehehe evet olm haklisin/öyle olur mu lan" diye reply olaylarına girdi. bu arada belgarath'la aynı şekilde paslaşmaya başladık.

    futbol dilencisi lafini ilk scugnizzi'den gördüm ve baya gülmüştüm. sonra araştırmadım tabi kimin lafi oldugunu. tweet'inin sonunda "seni sevmiyorum dilenci" yaziyordu. tam emin değilim ama scugnizzi kardeşim de büyük ihtimalle belgarath'dan veya başka bir arkadaşından duymuş olabilir. yani 3-5 saniyelik bir geyikti. sonraları top 5 kısırlığı bitince (hehe) hayali kahraman 3.kişiye sarmaya başladık. benim model olarak aldıgım bir insan yoktu. kahvede beraber maç izlediğim arkadaşlar elano sahada kayıpken sabri'ye küfür ediyorlar mesela. ben de "ulan elano aldiği tüm toplari süper değerlendiriyor da ben mi görmüyorum?" gibi tespitlerle karşı çıkıyorum tabi. ilk gıcık oldugum şey isimle futbolcu değerlendirmekti. twitter'da da muhtemelen ona ithafen bir şey yazmiştim.

    sonraları yelpaze genişledi tabi. dilo ise karakter sınırından dolayı kısaltması oldu dilenci'nin haliyle. yine dediğim gibi ben ve büyük ihtimalle belga'nin birine laf sokma çabası yoktu. kendi çapımda geceleri saçmalayıp çok güldüğüm oldu. ardindan bence net aleminin en iyi yazarlari "gurbetcihilbert" nickiyle twitter'a girdi, daha cok eğlenmeye başladım. en yakın arkadaşlarım "olm bu dilo ne lan" deyince verecek cevabım yoktu. dilo;" futbol hakkinda en ince ayrıntıyı bilen, 2003 everton kadrosunu sayan, hagi'nin gollerini bilen adam" dedim. twitter'da attiğim tweetlerin de bir cogu kendim içindi. örneğin; "fm'de wingerbackleri ileri alip 4 forvete dönersin, amc/l lere ... ulan dilo" gibi tivitlerdeki olayları yapan benim abi lkdjfls. yalan yok yani. emirates'in 4 dakikada dolup boşalmasını, alsancak'ta ölüm tehlikesine tercih ederim yani hehe. ich bi tivitin de "asil dilenci bizleriz biliyorsunuz di mi?" yazmisti mesela. dogrudur :( sbt. muhabbetin çıkışı böyle yani. beni bilen bilir; belli bir link verilmişse blog yazisina bakarim. onun dışında bloga girmişliğim bile yoktur.
    dilenci benim sensin işte, buraya kadar gelip bu yaziyi okuyorsan dilo olmadığını iddia etme. benim bi sorunum yok, yarın kadıkoy'de feneri yenelim. pembe forma alip arkasina dilo yazdiririm. sad but bu da true.

    özet geç piç'cilere gelsin bu da; (kendi adıma konusayim) kısacası dilo muhabbeti tivitır'da bir kac haftadir olan kendi çapımda birine laf sokma çabası olmadan yaptiğim bir geyikti. art niyetli oldugumu düşünüyorsan unfollow serbest. zorla bir şey yaptirmiyoruz. mesela "os" var. "olm bu dilo muhabbetini sevmiyorum unfollow edicem seni bitince haber ver" dedi ve unfollowu basti. adam kaç senelik kankim :(

    ha bir de üzerine alınanlar olmus; tadında bırakmayı da biliriz abi. bundan sonra dilo muhabbeti ayda bir :/. yeter ki bizi sevenleri üzmeyelim baba
App Store'dan indirin Google Play'den alın