• 15
    bireysel olarak bakıldığında daha üstün olduğumuz bir takımla oynayacağımız maçtır.

    ancak kalite farkı kadar * * takım oyununun da maçları kazanmakta şart olduğunu düşünürsek işimiz çok zor. avrupa ile karşılaştırıldığında gerek milli takım gerekse de klüp takımlarımız çok zorlanıyor. bizim bireysel olarak, teknik olarak çok üstün olduğumuz takımlar bile bizde eksik olan oyun disiplini, takım oyunu ve en önemlisi yan top üstünlüğü ile bizi yenebiliyorlar. çoğu zaman motivasyon eksikliğimiz, bazen de aşırı motivasyonumuz sebebiyle rakipler bize oyun sistemlerini kabul ettiriyor.

    yine böyle bir maç olmamasını diliyorum her şeyden önce. ama burda da çoğu yazar * arda'dan, emre'den, hamit'ten maçı kazandıracak performanslar bekliyoruz. işte tüm takım iyi oynarken bu tür oyuncuların varsa zaten yenilmen çok zor. ancak bir çok oyuncun tel tel dökülürken bir kaç kişinin çabası seni elemelerde play-off'lara kadar götürür, sonra ağlayarak evine dönersin.

    umuyorum hiddink'in takım olma sözünü hepimiz doğru yorumlar ve 2002 dünya kupası, 2008 avrupa şampiyonası'nda olduğu gibi 2012 yolunda golleri atarız, attıkça da coşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın