resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 796
    kaptani ona söz vermis, kupa getirmeden transfer etmeyecekmis. canim ya...

    arkadasim, bilmem farkinda misin ama burada senin ve kankalarinin keyfine göre yönetilen bir mahalle takimindan bahsetmiyoruz. dünyanin en prestijli kulüplerinden biri olan (senin döneminde bundan hayli uzaklassa da) bir "profesyonel" spor kulübünden bahsediyoruz. sen bu kulübün baskani olarak bu kadar amatör, bu kadar sonu belli olmayan cümleler kurarak genc bir insanin, bir milli oyuncunun kariyeri üzerinde tahakküm kurma hakkina sahip oldugunu mu saniyorsun? yahu o kaptanim dedigin adam 22 yasina gecenlerde girdi, el kadar cocuk bu bir, ikincisi kaptan olmamasi gerekirdi, sen onu pazarlama objesi olarak kullanip kaptan yaptin bir de bu marketing kampanyana metin oktay'i bile meze yapmaktan imtina etmedin. bu yetmedi kaptanim bana söz verdi kupa yoksa transfer yok diyorsun.

    arkadasim, tut ki bu sene her sey ters gitti (ki yaz dönemi boyunca neyi düzgün yaptin ki sonu düzgün gelsin?) ve galatasaray iki türkiye kupasini da kaldiramadi (zaten avrupa'dan elendik bu sene). bu cocugu bir dönem daha mi alikoyacaksin? zorla mu tutacaksin? 2011/2012 sezonunda kupa kaldirmayi bekleyecegiz, 2013'te transfer edecegiz mi diyeceksin?

    bu nasil bir ucuz popülizm, bu nasil bir ego, bu nasil bir fütursuzluk, bu nasil bir amatörlük, bu nasil bir kendi kisisel ajandasi icin baskalarinin gelecegine ipotek koymadir?

    yahu arda turan'i elestiriyoruz galatasaray kaptanligini kaldiramadi diye, haydi o genc. onu hosgörürüz, ki elestirsek de hosgörüyoruz. genc cünkü. yanlis yapsa da kötü niyetinden yapmiyor. ama sen? senin galatasaray baskanligini kaldiramayisini neyle tolere edecegiz arkadasim? aylardir söylüyorum surada, kulüp baskanligi, camia baskanligi muhasebecilik degildir. finansal yönetimi iyi yapiyor olabilirsin ama agzini her actiginda ucuz popülizminle bu camianin kültürünü dinamitlediginin, biraz daha "aziz yildirim'in fenerbahcesi" haline getirdiginin, koyun/beygir alip satan celep hal ve tavirlariyla, kulüp sitesine faks resmi koyma görgüsüzlükleriyle ilim irfan camiasi olan galatasaray'i komedi unsuru haline getirdiginin farkinda misin bilmiyorum ama durum bu.

    haydi 1 senede saclari beyazlayan frank rijkaard'in yasi 47, beni su yasta kir sacli yapacaksin adnan polat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın