• 2151
    çok kötü günler yaşayan ve yaşatan takımdır.

    bunun sorumlularını bulup asmakla bir yere varılabilir mi bilmiyorum. kaldı ki kimse bunun sorumlusunun kim olduğunu da tam bilmiyor. taraftar bölünmüş, medya bayram yapıyor. hürriyet ve milliyet gibi müsfetteler futbolcularımızın yerdeki resimlerini koyup kendilerini tatmin edici başlıklar atıyorlar. yine elenen fenerbahçeye ise şanssızdı diyebiliyorlar.

    fenerbahçenin galatasaraydan daha çok istediği ortada, şu dakika itibari ile skora etki edebilecek oyuncuları da bizden fazla. bizim ise skoru değiştirecek oyuncu eksiğimiz kadar skoru değiştirecek istek ve mücadele eksiğimiz daha ön planda.

    hep düşündüğüm bir şey var. yenilmek elbette üzücü, ama dünyanın sonu değil. ancak sahada kır gezintisinde oyuncular görmek, bir metreye top atamayan profesyonel futbolcuları izlemek, 60 dakikalık kondüsyona sahip bir takım görmek umutsuzluğa itiyor insanı.

    rijkaard gitsin, adnanlar gitsin, arda turan kadro dışı kalsın, o gitsin bu gitsin. tamam gitsin de bunlar yerine kim gelsin? onun formülü varsa birisinde hemen keselim başlarını. herkesin gördüğü problemi göstermek çok kolay, ona çözüm bulan yok. hıncal uluç'u da bundan sevmem misal. her şeyi eleştiriyor, ancak yol göstermek yok. o zaman ben de yazarım, ben de atar tutarım.

    taraftar tepkisinde haklıdır bu arada. çünkü karşılık bekler sevgisine. bunun sebebi koşullu sevmek değil, fedakarlığının karşılığını görmektir.

    transfer konusunda geç kalındığı aşikardır. şu saatten sonra da spor toto liginde oynamaya gelecek yabancılar konusunda da çok ümitsizim. yönetimin bu hatası affedilir gibi değil. ayrıca en iyisi alınsa bile neden bu kadar geç kalındığı konusu yine sinir bozucudur. kendi kuyusunu kazdı yönetim. şimdi kötü oyuncu alsa geç kaldık, avrupada oynamadığımız için gelmediler dese değneğin o ucu kötü, iyi oyuncular alsa bugüne kadar neden alınmadı sorunsalı oluşacak, e bu ucu da kötü. bunun sorumlusu işte yönetimdir.

    eğer rijkaard'ı gönderme planı varsa yönetim bana göre hayatının hatasını yapmaktadır. birini göndermek için koca camiayı madara etme hakkı kimsede yoktur. işin ucundan bu çıkarsa adnan polat için galatasaray biter.

    bazı arkadaşların taraftara kızgınlıklarını anlayabiliyorum. ancak onlar da unutmasın; biz yine peşindeyiz, ama boş vaatlerin, tutulmayan sözlerin peşinde değiliz. tesislerin, birleşmelerin peşinde değiliz.

    renklerin peşindeyiz.
    armanın peşindeyiz.
    ruhunun peşindeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın