resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 733
    yalancı çoban olma yolunda son sürat ilerleyen galatasaray başkanıdır.

    (bkz: 26 ağustos 2010 karpaty lviv maçı) yolculuğuna başlarken havaalanında yaptığı açıklamalar ile yine yeni yeniden adnan polat söylemini tekrarlamıştır.

    ne için üzülsem bilemedim açıkcası.

    10 sene önce bugün avrupanın en büyük kupasını* almak için dünyanın en büyük takımının* karşısına çıkarken ve o takımdan zerre tırsmazken, şimdi avrupanın 5. sınıf bir takımının sahasına uefa avrupa liginde devam edebilmek için titreyerek gidiyoruz neredeyse. neymiş eksiğimiz varmış, kondisyonumuz kötüymüş... karşımızdaki takımı küçümsemiyorum ama galatasaray bu takımdan çekinerek maça çıkacaksa çıkmasın abicim.

    aslında adnan polat'ın en fazla tepki gösterdiğim açıklaması "bu konulara girmek istemiyorum ama medyada bazı yazarlar galatasaray taraftarlarını aşağılıyor. paralı asker konumuna sokuyor. çok ayıp ediyorlar. galatasaray taraftarlarına bu şekilde hakaret etmeye kimsenin hakkı yok." demesidir.

    alemi kör milleti aptal sandığının en büyük delilidir bu açıklama.

    başkaaaaaaannn... senin elemanlarına dağıtılan biletin, kombinenin haddi hesabı mı var? tribünde para vererek ardaya küfür ettirttiğin, sevmediğin insanları korkutmak için üzerlerine saldığın paralı askerlerin yok mu? insanların gözünün içerisine bakarak yalan söylemek ne büyük bir hayasızlıktır. galatasaray başkanı saygıdeğer olmalıdır, ağırbaşlı olmalıdır, sözünün eri olmalıdır... sen daha taraftarına yalanlar söylerken spor aleminde kimden saygı bekleyebilirsin ki.

    yazıklar olsun bizi böyle yönetilmeye mecbur bırakanlara. rahmetliden daha kötüsünü görmem diye düşünüyordum ama saolsun polat başkan beni feci şekilde yanılttı.

    bir de basına fırça atmıyor mu "sanki galatasaray'da kriz varmış gibi yayın yapıyorsunuz" diyerek. duyan da bütün transferlerin bitmiş, göndereceklerini göndermiş ligde ve avrupada sezon başı form tutmaya başlamış bir takımın başkanı konuşuyor zanneder.

    yenilmek falan önemli değil. ama bizim başımızı öne eğdirmeyin artık. galatasaray'ın dünyada bir saygınlığı vardır. belli ki ne sen ne de yanında gezdirdiklerin ve çalıştırdıkların bunu bilmiyorlar ve bu saygınlığa gün be gün gölge düşürüyorsunuz.

    hayatta hiç bir şey için geç değildir ama bu sene artık geçti başkan. bu saatten sonra ne şampiyonluk yarışı yapabilirsin ne de aslantepeyi doldurabilirsin. bu saatten sonra alınacak adam kim olursa olsun bizi hiç bir hedefimize götüremeyecektir. ve dolayısıyla senin de bu sezon başkan olarak geçirdiğin son sezon olacaktır.

    ve tribünlerde efsane olan adnan polat ismine de yazık edeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın