resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 430
    sistemsizlikle sadece gazla bir hocanın bunca başarı elde etmesi bence akla yatkın değil. fatih terim sistemiyle, otoritesiyle, kazanma hırsıyla türk futbol devrimine imza atmış teknik direktördür *.

    uluslararası maçlarda, aman 2-3 golden fazla yemeyelim iyidirci zihniyeti yıkıp, neden kazanmayalım zihniyetini yerleştirmiş adamdır. türk futbolcusuna kazanma hırsı ve alışkanlığı kazandırmış teknik direktördür. 2-3 golle yetinmeyip oyuncusuna neden 7-8 tane atmıyorsunuz diye çıkışan teknik direktördür. beyaz show'da milan kaptanı maldini tarafından onore edilen teknik direktördür. sonuç olarak dünyaca kabul edilmiş, takdir edilmiş bir teknik direktördür. galatasaray'a olan hizmetleri de 2 dönemle bitmemelidir.

    şimdi seven sever sevmeyen sevmez. bu adamı niye sevmiyorsun diye de kimseye yüklenemezsin ancak bunun bir nedeni olmalı. aynı şekilde tekrar neden galatasaray'a gelmesini istemediğinizin nedeninin olması gerektiği gibi. bu satırlara birileri geliyor fatih terim gelmesin, allah korusun vb bir cümle yazıyor. peki arkadaş nedenini de yaz da bilelim! aa adam haklı beyler diyelim. neden yok! o zaman yazdığın fikrin de hiçbir değeri yok.

    siz bekleyin renkdaşlar belki babel gelir, robinho gelir, rosicky gelir dahi rijkaard da onu amc, aml, amr, fc veya wc bölgesinde oynatır zaferlerin ardı arkası kesilmez. unutmayalım türk futbol tarihinin en büyük başarısında sadece 4 yabancı vardı * * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın