• 1886
    taktik ile kadroya bakarsak belki de galatasaray tarihinin en kötü kadrosu.

    neresinden tutsan elindi kalıyor arkadaş o kadar sinirliyim ki anlatamam.

    öncelikle biz hangi kadrolarla şampiyon olduk umut umut diyen arkadaşlara kardeşim tamam kovalım rijkaard'ı gelsin terim dönelim 4 4 2 'ye yine kafaya oynarız. ama burada bir sistem bir ekol istiyoruz sanırım yani avrupa'da başarız istiyoruz.

    şimdi spor yorumcularına gelelim galatasaray'ın ortasahasında sarp var barış var ayhan var diyenler allah sizin belanızı versin. bide topal satıldı cana geldi diyenler allah sizinde belanızı versin. **

    2 gün sonra maç var takımın ortasahası cana sarp ayhan sağ açığın serdar kalecin aykut ya cidden ayıptır ya cana'ya yazık olacak ona üzülüyorum.

    rijkaard, sen cidden bunlara dayanma delikanlı gibi istifanı ver ceketini al çek git. nasıl olsa bu beyler takıma terim'i getirmek için uğraşıyorlar. heyyy imparatorr

    dediğim gibi hiç bu kadar karamsar olmamıştım takımımız hakkında. şimdi cumartesi günkü maçta sivası bana göre kesin yenecek hatta fark bile olabilir hemen başlamayın oho takım süper abi falan lütfen.

    sözüm başkana gelicek sen ki hürriyete özel röportaj veriyosun ercan'la yemek yiyorsun sana da söyleyecek söz bulamıyorum.

    son olarak bu sene çok zor geçicek arkadaşlar hazırlıklı olalım.

    not: inşallah bu entry'i bana girer ama görünen köy kılavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın