• 1877
    geçtiğimiz haftalarda televizyonda pek bir şey olmadığı için sürekli olarak galatasaray tv'de yayınlanan zafer takvimini izledim. şampiyon olduğumuz son sezon trabzon maçındaki kadroyu tekrar izledim forvet hattında serkan çalık oynuyordu. orta saha topal ve barış'a sol açık ise sonradan oyuna giren volkan yaman'a emanetti. savunmada servet song ikilisi vardı ve kale evet evet o isme aykut erçetin'e aitti. arda'nın henüz bu olgunluğa erişmediğini hesaba katarsak takımda yaratıcı oyuncu olarak sadece lincoln vardı.

    şu andaki kadroya kıyaslarsak gerçekten zayıf bir kadro. baktığınız zaman savunmada song'tan daha iyi bir oyuncu olan lucas neill var. sabri o zamanlardaki sabri değil. orta saha da kalitesi bazı beyinsizlerce anlaşılamamış olan * lorik cana var. arda belki de kariyerinin en olgun zamanını yaşıyor bunu romanya ile oynanılan maçta da gördük. ileri uçta milan baros gibi bir gerçek ve harry kewell gibi bir alternatif var.

    birde şöyle bir gerçek var geçtiğimiz sezon şampiyon olan bursaspor'un ön liberosu hüseyin çimşir'di. ve ya başka bir açıdan bakalım olaya bursaspor 11 inden kaç oyuncu alırsınız galatasaraya. en fazla 2 (ozan ipek belki volkan şen)

    mesele transfer meselesinden önce takım olma meselesi. o ruhun takımda olma meselesi.

    şahsi fikrim adnan sezgin'in tam bir beceriksiz olduğudur. bu entryden ötürü pollyanna taraftar olarak da gözükmek istemem.bu entryde bir teselli entrysi değil. ama ne kadar transfer yaparsan yap bu takımın önce galatasaray gibi oynamaya ihtiyacı var. bu ruhu yakalarsak mustafa sarp bile makoun gibi gözükür gözümüze. ama işte bu takıma o ruh gelir mi onu bende bilmiyorum sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın