• 84
    bakıyorum da sözlüğe yeni katılmış arkadaşlar haz etmem rapidden'in ironi dolu son entrylerini okuyup kendisine troll damgası vurmuş.

    şu sözlükte 1 yıldan fazla süredir vakit geçirdim. yüzyüze kimseyle görüşüp konuşmasam da pek çok yazarla msg yoluyla tanışıp konuştum. onun dışında tanıyabildiğim kadarıyla entrylerinden tanıdım o insanları.

    kimse kimsenin görüşlerine katılmak zorunda değil bildiğiniz gibi. bu sözlük ortamının en baba kurallarından biri de bu zaten. tabi ki buna troller dahil değil. onların amacı farklı.

    haz etmem rapidden, benim kadromdaki yazarlardan biri. çoğu entrysine fikren katılmasam da her entrysini okur, bir şeyler kazanmaya çalışırım ondan. ancak bazı arkadaşlar - çoğunlukla yeni yazarlar - hazcı'yı tanımadan etmeden troll durumuna sokmaya çalışmışlar. en azından başlığına daha önce yazılmış entryleri okusalardı veya aslan ara'dan önceki entrylerine baksalardı.

    adam son birkaç haftadır öyle entryler giriyor ki sözlüğün içine etmekte olan bazı yazarlara ders veriyordu adeta. zaten çoğunlukla troll damgası vurmaya çalışanlar da bu insanlar.

    lütfen troll damgası vurmadan önce bu adam kimmiş, ne yazmış bir bakın. hakkında yazılan önceki entrylerden cesaret alıp sallamayın. bu size hiç bir şey kazandırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın