• 75
    "bu sözlüğün içine ediyor" gibi bir yorumu yapamam. nitekim bu sözlük benim babamın malı değil. şu sözlükte adminin de moderatörün de kabullenip sevdiği ender adamlardan biri haz etmem rapidden. bir insan moderatör olduğu sözlükteki bir adamın sözlüğün içine etmediğini söylüyorsa, başka yazarların o kişi için sözlüğün içine ettiğini söylemesi biraz havada kalır. kesinlikle sözlüğün içine ettiğine katılamıyorum. bilakis, ben bu adamın en ofsayt entrylerinden birini favori entrylerime koymuşum; öyle de eğrisiyle doğrusuyla sözlüğe yararlı bir adam olduğunu düşünürüm. ama, 1 ay öncesine kadar kendisine laf edene herkesten önce karşı çıkacak birisiyken, bir ay sonra yeri gelince kendisini eleştirecek seviyeye geldiysem; eskiden bende uyandırdığı saygı yerini başka duygulara bıraktıysa, kendisinden şu sözlükte kendisini en çok seven insanlardan birisi olarak ricada bulunuyorum ki yaptıkları işlerde daha özenli davransın.

    kendisi için ironik embesil yönlendirmesini yapan bir insan. burada da bir ironide bulunmuş. yaptığı ironileri beğenenler illa ki vardır; bunu da nickinin altına yazdıkları yine ironik görünümlü yazılarla gösteriyorlar. fakat bu durum biraz da "biz eğleniyoruz, siz de bizim eğlencemize katılmak zorundasınız" gibi bir durum. çünkü arda turan hakkında 20 tane entry bir saat içinde giriliyorsa, bunun 15 tanesi "giovani dos santostan 3 gömlek aşağı oyuncu:((((" şeklindeki ironik görünümlü entryler. halbuki daha önce de söyledim, ironi yazı ve konuşma dilinin en ustalık gerektiren alanlarından birisi bana göre. e gece saat 00:00da ironi yapmaya başlayıp, saat 03:00te yatana kadar devam edip, uyandığında kaldığın yerden devam edebileceğin bir şey değil ki. olmuyor işte, tek cümleyle 20 konuda yapılan ironi tutmuyor. bana frank rijkaard'ı saçma yollarla eleştirenleri aynı dili kullanarak yerin dibine sokma. bana seni yaptığın ironiler sevdirmedi ki be abi. şu sözlükte ilk günlerimde attığım mesaja ukalalık etmeden cevap veren olgun kişiliğin ve yazdığın uzun yazılar sevdirdi. bana bu sözlüğü ironiyle eleştirme; yeri gelince beni de uzun yazılarınla eleştir, ayarı ver, ama haz etmem rapidden olarak yap bunu. çünkü şu sözlükte senin uyandırdığın saygı ironilerinden değil. sözlüğe ilk kayıt olduğun gün bu ironileri yaptığını düşün, şimdiki konumunu * o zaman da elde edebilir miydin?

    bir de, bir yazında elano'yu ve giovani dos santos'u övmek için arda turan'a sallayanlara sinir olduğunu söylemiştin *. doğrudur, sen de bir yerde haklısın. ama, daha sonra yaptıkların papaza kızıp oruç bozmak gibi. sen arda turan hakkında desteksiz sallayanlara sinir oluyorsundur, ama giovani dos santos'a sen "kötü oyuncu" dediğinde sinirleri bozulacak insanlar olduğunu unutmamak lazım. ben onlardan biriyim, arda turan'ı savunmak için giovani dos santos'a bank asya 1. lig topçusu muamelesi çekme be abi. bal gibi biliyorsun giovani dos santos'un senin gösterdiğin kadar kötü futbolcu olmadığını. bana güzel güzel mevzuyu anlat; de ki "giovani dos santos şu şu sebeplerden galatasarayda tutunamadı". illa ki bunu yazarsın, bunu biliyorum. işte bunu bildiğim için sen "giovani dos santos'u arda turanla sabri sarıoğlu bitirdi:(((" deyip de işi bıraktığında bu yazdığına saygı gösteremiyorum.

    haz etmem rapidden şu sözlüğün en kral insanlarından. muhabbetim neredeyse hiç yok kendisiyle. buna rağmen ne kadar iyi bir insan olduğunu bilirim. sözümün üzerinde pek etkisi olacağını sanmam, ama inşallah dikkate alır. böyle giderse üzülen ben olurum, nitekim hala ciddi ciddi yazdığı yazıları ilgiyle okuyan bir insanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın