• 95
    şimdi forumlarda çıkan haberlere kulak verecek olursak bir gariplik var; fransa liginden bir 10 numara ya da playmaker ya da işte her ne haltsa gelecek deniyor; enteresan olan şu ki fransa liginde neredeyse hiç bir takım playmaker ile oynamıyor. bir kaç isim var buraya yazayım;

    stephane sessegnon ( psg ) - çok pahalı bir arkadaş kendisi ve malum ekonomik koşullarda almamız zor olacaktır. ki sağ kanat oynuyor takımında.
    yoann gourcuff ( bordeaux ) - :)
    miralem pjanic ( lyon ) - yeni juninho sıfatı var abinin, satmazlar o yüzden
    ederson ( lyon ) - zaten bu çocuğun adı dönüyor ağırlıklı olarak ama benim izlediğim ederson tam bir playmaker değil ki. bilemedim. gelmesi en muhtemel o şu ana kadarkilerin içinde çünkü 11 oyuncusu değil lyon'da.
    lucho gonzalez ( marseille ) - gelmez
    hatem ben arfa ( marseille ) - playmaker değil ama belki gelir. yalnız 6-7 tane daha takım istiyor arkadaşı ki werder bremen gibi sağlam ekonomili takımlar da var aralarında. playmaker değil de keşke benoit cheyrou gelse marseille'den.
    yohan cabaye ( lille ) - playmaker'ımsı. keşke gelse. çok orjinal bir çocuk.

    yani en önemli adamlar bunlar ama bunların içinden kimi almaya gücümüz yeter bilemiyorum. ederson'u çok net istemiyorum aslında ama barış avarel'i oynayacağına o oynasın tabii ki.

    dellamorte paris'ten bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın