aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 529
    hakkettikleri gibi eleştirdiğiniz zaman entryniz siliniyor. bu yüzden gayet kibar herkesin anlayabileceği seviyede arkadaşları eleştirmek istiyorum.

    kendileri koyun sürüsüne benzer. yanlış anlaşılma olmasin koyundurlar demiyorum koyun sürüsüne benzetiyorum. başlarında da dağılmasınlar kontrolden cıkmasınlar diye abileri bulunur. grup dışından olanları ayıklarlar ya zorla gruba dahil ederler yada döverek uzaklaştırırlar. bu abilerde koyunların başındaki genelde kangal cinsi olan çoban köpeklerine benzetiyorum. köpektirler demiyorum bakın. yaktıkları iş dolayısıyla benzerlik görüyorum sadece.
    ve tezahürat kısmı; bu kısım türkiyede önemli bir kesimi peşinden sürekleyen arabesk müzik tazına benziyor. hep aynı melodi aynı ses tonu uyku getirici bir tezahürat işte. bu kısımda koyunların mee lemeleri kısmını çağrıştırdı bende nedense.

    şimdi bu grubu koyun surusune benzetince agır kaçtı sanırım ama acıklamalı şekilde yazınca gayet normal oldugunu anlatabilmişimdir umarım. tez vakit bu gruptan birisinin ben çıkıyorum arkadaşım deyip ayrılması lazım. arkası gelecektir zaten.

    http://yfrog.com/j9koyunj

    umarım bu silinmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın