• 1769
    abi çok iyi başlamayalım bu seneye. lütfen. yavaş yavaş ağırdan başlayalım. kopup gitmeyelim bir anda. ani yükselişin düşüşü de çok sert oluyor. basın tutmuyor bizi oralarda, bir bizi bir ardayı tartaklayıp takımın içine sıçıyolar. sonra bir de sakatlık falan olunca yalan oluyoruz.

    yavaş yavaş başlayalım. kimseyi ezmeyelim. 1-0 lar ile geçirelim sene başını. herkes birbirine alışsın. ortasaha otursun, baros sakatlığı geçinceye kadar yedek beklesin. batdal idare etsin oralarda. sakin sakin oynayalım. geçen senenin keitası gibi ilk 10 maç yardırmayalım. bütün sezona yayalım.

    verimli olalım, galip gelelim ama basında pohpohlanmayalım. orası burası eksik, iyi işaretler vermiyor galatasaray desinler. onlar galatasaray çok iyi deyince sıçıyoruz çünkü. zorla indiriveriyolar aşaığya bizi.

    yavaş yavaş başlayalım, bir maçta 8 gol atacağımıza, 4 maçta 2 gol atalım.

    avrupadan elenmeyelim, grupta herkese koyup sonra turda gitmeyelim saçma sapan verilmeyen penaltıyla bilmemneyle. yavaş yavaş yapalım ki, sindirsin basın içine bunu. sindirsin fenerbahçe, beşiktaş. bir anda çıkarsak bir anda düşürürler. sezona yayarsak fazla konuşamazlar.

    yavaş yavaş ama emin adımlarla şampiyon olalım bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın