resim
Selçuk Yula
Mevki:Santrfor
Doğum:08.11.1959
Ölüm:06.08.2013 (53)
Uyruk:Türkiye
  • 204
    dünkü 28 temmuz 2010 young boys fenerbahce maci için şunları söylemiş yazar (!).

    --- alıntı ---
    emre çok yetenekli bir arkadaşımız, ceza sahasına bir kere girdi onu da gol yaptı, daha fazla girsene. stoch toplara iyi vuran bir arkadaşımız, daha fazla vursana. kocaman bu 'daha fazlaları' yapmalıdır. ilk 45 dakikada 3 kere kaleye gidip 2 gol atan fenerbahçe ikinci devre bir kere bile kaleye gidemeden beraberliği aldıysa sevinmemiz gerekir. tamam fenerbahçe'nin futbolu istenen düzeyde değil ama dün akşam norveçli hakemin kazım'a gösterdiği ikinci kart hatalıydı. verdiği penaltı komik bile değildi.
    maçın kaderini hakem belirledi.
    --- alıntı ---

    mantık kurgusuna bir bakın da düşünmek nasıl olurmuş öğrenin hadi:

    fenerbahçe yalnızca 3 kez gidip 2 gol atıyor. fenerbahçe'nin futbolu istenen düzeyde değil ama maçın kaderini hakem tayin ediyor diyor. kazım'ın o hareketinin sebebi ne olabilir mesela sevgili yula? kim sinirlenir, kimler durduk yere öfkelenir? bilmem diyorsan senle hiç anlaşamayız. hiçbir şey konuşamayız o halde seninle. hakemin verdiği penaltı komik değil ama ya vermediği penaltı ne olacak? o da çok mu trajik?

    neye yanıyorum biliyor musunuz dostlar? talihsizliğimize... hasbelkader futbolcu oluyorsun, sonra sana gazete köşelerinde ufacık bir köşe ayırıyorlar sen oraya bilmem kaç vuruş yapıyorsun hepsi bu kadar. yaptığın harf vuruşlarının içeriği kimseyi ilgilendirmiyor. hukuki anlamda cezai yaptırım gerektirmediği takdirde istediğini yazıyorsun. kimselerin fikir katliyle, mantık soykırımıyla ilgilendiği yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın