• 136
    formayı görmeden atlamamak gerek ama yine de şöyle bir tezim var;

    pazarlama, ekstra gelir, yenilik falan hikaye de, kulüp de salak değil, 2000 sezonu hatrına saks mavisi ya da çubuklu bir şey çıkarsa, olmadı siyah forma bile pazarlasa millet bu kadar tepki koymaz. neticede yeniliği sevmeyen ama denemeden de edemeyen bir milletiz. metrobüs yapılmadan evvel, '' ihaleden para kaldırmak için yapmadıkları kalmadı'' ya da ''e-5 yolunun şerit darlığından'' şikayet eden milletin ''allah'tan metrobüs var, serin serin 25 dakikada geçiyoruz karşıya'' nidaları ile diyenler ile aynı insanlar olmaları, yeni bir şey görünce yorum yapma şevkimi kaçırıyor. bazen de yanar-döner bir millet oluyoruz doğrusu.

    ne bileyim bir yorum yaparsın, çoğunluk seninle aynı fikirdedir, iki gün sonra herkes mal bulmuş mağribi gibi üstüne atlayınca, bunların içinde en az senin kadar eleştirenler de olunca tüm keyfin kaçar. açıkçası somon, mor, turuncu, buz mavisi, gümüş rengi formalara çok karşıyım. altın rengi yine bir nebze. hadi belki biraz da turuncu ama hiçbir yere bağlanmayacak, geleneklerin dışında renkler de tadımızı kaçırır doğrusu.

    adnan başkanım yine diyorum bak daha evvel de dedim;

    ''eskiden o denli zarar gelmez''

    çıkar bir saks mavisi forma bu milletin alayı alır. hatta bak söyleyeyim; hagi'nin bilbao'ya gol atarken arkadan çekilmiş hali de formada gölge halinde olsun şerefsizim rekorlara koşarsın. ahan da buaya yazıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın