• 11
    beğenilmeyebilir, eleştirilebilir.. yalnız "karşı tarafa koz vermek" adı altında eleştirmek tam anlamıyla ezikliktir.. kim lan karşı taraf da giyeceğim formadan utanacam ben.. geçen sene de vardı böyle şeyler, "yok mor giymeyelim yenilirsek dalga geçerler", yok "morartırlar" şimdi de neymiş efendim "pembe panter" çalarlarmış.. evet bence de sarı forma duruken pembe forma çıkartmak gereksiz, lakin sırf yenildiğimizde karşı taraf dalga geçer diye giymeyelim demek tuttuğun takımı neden tuttuğunu hala anlayamamışsın demektir..
  • 16
    transfer, yeni stad, mağaza vs. olunca endüstriyel futbol tamam, forma arkasına isim yazdırmaca tamam, metin oktay, alpaslan dikmen vs. yazan atkıların satılması tamam; iş alternatif forma yapmaya gelince aman değerlerimiz. yok öyle bir dünya. asgari ücretin yarısına tek maçlık bilet satılıyosa ve kimsenin sesi çıkmıyorsa eğer kimse amatör ruhdan, no al calcio moderno dan bahsetmesin. turuncu formada çıkar, morda, somonda. moda neyse, ne tutacağına inanılıyorsa o renk forma çıkar.

    bu formayada itiraz edenlerin aman şimdi bizle dalga geçilecek, fenerliler ne diyecek, yok pembe panter müziği çalacaklar gibi gerekçeler sunmaları, komedidir ve asıl bize yakışmayandır. galatasaray hiçbir zaman rakiplerine göre hareket etmemiştir, etmezde. ayrıca biz onların boktan lacileriyle alay ediyoz mu.

    sonuç olarak itiraz edilecekse yüksek bilet fiyatlarına, formada ki reklamlara, stadın isminin satılmasına vs. edilsin, ya da göz yaşlarına gömerek susulsun.
  • 29
    leo franco'nun benzer renklerde bir kaleci forması vardı, içimden keşke benim de bu renk formam olsa demiştim, palermo, livorno, udinese gibi takımları sürekli izleyen biri olarak bu tarz renkteki formalara her zaman ilgiyle bakmışımdır, başka takım taraftarlarının anlamadıkları daha doğrusu hesap etmedikleri konu şu; onlar ne kadar formamızı dışlarlarsa bizim o kadar sahip çıkacağımızı düşünememeleri, bugün stadın yapımında işçiler işi bıraksa taraftar gider tamamlar çünkü artık galatasaray seyircisi kulübü sahipleniyor, bunu yapmamın en kolay yolu da forma almak, en çok dalga geçilen forma şuan satış rekoru kırmış, bu forma daha çıkmadan bu kadar konuşulması bile yeni rekorun işareti, formanın rengi filan konu deği açarsın bi kaç ton rengini dersin ki işte size "aslan rengi" o da rekor kırar, bizim için renk değil arma önemli o arma altında da bütünleşince yeni rekorlar da gelecektir.

    herkes güler biz alırız,biz galatasaraylıyız
  • 186
    ciddi ciddi neden dalga geçildiğini anlamadığım formadır. gayet de güzel olmuş.
    pembeyi sadece kızlar giyer diye bir kural yok bildiğim kadarıyla. kaldı ki, son yıllardır, en delikanlı geçicen adamlar bile pembe tişörtleri ile arz-ı endam etmektedirler ortada.
    kız giyer erkek adam giymez aga gibi bir yaklaşımı kim niye düşünür bilmem. acaba bayan takımı için mavi forma olsa, mavi erkek rengi hocu, ölsek giymeyiz sakın kazanınca sarılmayalım ayıp gibi bir muhabbet döner mi kızlar arasında.

    ama türk taraftarında bu vardır hep.
    alex ferguson ile man utd bilmem kaç sene şampiyon olamamış sonra çoşmuş, işte vizyon işte sabır işte istikrar.
    rijkaard ilk senesinde şampiyon olamadı, defolsun.

    elano müthiş adam, gelmez ki böyle adamlar türkiye'ye.
    elano topçu değil.

    barça pembe forması ile parçalıyor bee.
    ayy pembe forma, erkekliğime laf gelecek, hemen gidip sağa sola maço yazılar yazayım.

    yabancı olunca iyi bizden olunca kötü, bravo.
  • 22
    bazi kisiler tarafindan 1. forma zannedilen muhtemel galatasaray formasi. hayir kardesim 3. forma bu. bir de sari kirmizi ya ne oldu lan ? diyen bir kesim var. bir sey olmadi lan sari kirmiziya hala duruyor parcali nin icerisinde. bundan once her sene parcali cikmali, parcali bizim simgemiz diye yirtiniyordunuz. alin cikiyor iste her sene parcali gidin onu alin. 3 forma da sizin istediginiz gibi olmaz ki anasini satayim.
  • 100
    isviçreli bilim adamları murat yakın ve hakan yakın' ın yaptığı bir araştırmaya göre;

    bu formayı rengi "pembe"* olduğu için eleştiren güruhun % 94.3934'ü bıyık bırakınca kendisini daha erkek, kirli sakal bırakınca kendisini daha psikopat, tesbih çekince kendisini daha alemin kralı zannetmekteymiş.

    hatta bu güruhun % 92.3747'si "pembe delikanlıyı bozar ulan" dedikten sonra yolda gördükleri yanık tenli üzerinde pembe tonları t-shirt olan yakışıklı çocuğu gördükten sonra "vay aq ben de mi solaryuma gitsem lan?" diye imrenme cümleleri kurmuş.

    hatta ve hatta bu güruhun % 97.216'sı pembe formayı istememelerinin birinci sebebi olarak rakip takımların kendileri ile dalga geçmesinden korkmalarını göstermiştir.

    rumuz: pembegönlüsende.
  • 124
    galatasaray'ın forma devriminin 3. halkasıdır. önce turuncu, sonra mor şimdi de somon forma. somon rengi forma da daha öncekiler gibi "böyle renk forma mı olur lan ıyk" tepkisiyle karşılaşsa da tam görüntüsü, futbolcuların formayı taşıyışıyla birlikte yine satış rekorları kıracak bence. diğer takımların dalga geçmelerine de bakmamak lazım. bu formanın deli gibi satmasından sonra artık pes edip seneye teker teker absürd renklerde forma çıkarmaya başlayacak hepsi.

    ayrıca görüyorum ki taraftarlar maça giderken altına siyah şortla giyemeyecekleri için yeterince hoş gözükmeyeceğini düşünüyorlar ama çözüm basit: siyah pantolon ya da siyah kaprinin üstüne çekersiniz somon rengi formanızı çok da güzel, çok da şık olur.

    şunu eklemeden de geçemeyeceğim: dünya üzerinde ki her renk sarı-lacivert kombinasyonuna her şekilde bin basar.
  • 174
    bu forma hakkındaki bütün tartışmalara rastgele bir sokaktan geçen vatandaşımız son noktayı koyuyor:

    ''çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? şimdi mesalam mercan forma olayını çok karıştırdılar. haa aralarında bir fark kaldı o fark lan çok güzel oldu. mesalam herkesin hayatına kimse karışamaz. aa nasıl karışamaz; ben bu şekıl giyinirim, bu bayan şu şekıl giyinir, şu şekıl giyinir. haa hiç kimse kimseye karışma bi hakkı yok. özgürlüğü birdir. haa pembe renk kurban olduğum ya rasulullah'dan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. eryuvarlamam* bu kadar. hadi hayırlı işler''

    bu yorumdan sonrada kimsenin konuşacağını zannetmiyorum*

    bu olayla ilgili benzer bir video*

    http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs
  • 10
    tanımlanamayan büyüklüğünü, sadece galatasaray'ı yenerek kabul ettirmek isteyen zavallı ezikleri eleştiriyoruz madem, kendileri olamadıkları için; kimse çıkıp da bu formanın türkiye liglerinde kullanılabilirliğini rakip takımlar üzerinden değerlendirmesin. türkiye'nin avrupa'ya açılan en büyük spor kulübünün ürün yelpazesine, üzerinde "arma" olan bir forma eklenmişse, rakiplerin eleştirileri zerre umrumda değil açıkçası.

    "ya başkası bi' şey derse?!" diye hareket ederse yönetim, biz kulübü kapatıp amatör kümelerde tribün koşturalım o zaman.

    bunun adı profesyonelliktir. gerisi boş laf.
  • 12
    hiçbir kuş çeşidinin kulübüm ve forması hakkında ettiği laf zerre kadar umrumda değil. ancak bu şey benim hoşuma gitmedi arkadaş. bu nasıl renk seçimi nasıl bir zevksizliktir.
    benzer bir forma barcelona'da da olabilir. ama onlara da yakışmıyor. oynayan adamlar, iniesta, xavi, puyol bile olsa, sahada yavru ağzı bir formayla top çeviren adamları görmekten rahatsız oluyorum.

    aklıma geldikçe midemi bulandıran, görmeyi bırak, düşünmek dahi istemediğim formadır.
  • 128
    "almayacağım tek formadır!(#430456)" diyerek büyük konuştum sanılmasın; nasıl olsa hediye olarak alınacağını bildiğim için öyle dedim!** şaka bir yana, yine de almayı tercih edeceğim bir forma değildir fakat beğenimi kazanmıştır. pembe lafını duyunca tüylerimin dikildiği ama yapılmışını görünce tüylerimi geri indirdiğim forma olmuştur. nedeni de, nefret ettiğim pembenin yanına taptığım siyahın konmasıdır! bu siyah başka bir şey abi, pembeyi bile adam eder! uyum süper olmuş... çok akıllıca bir kombinasyon olmuş... yakışacağı kişiler de halihazırda takımda mevcuttur!
  • 105
    gayet de güzel duran forma. her sene böyle aykırı renk bir forma çıkarılması bence çok yerinde ama benim karşı olduğum, sami yen'deki maçlarda parçalıdan başka bir forma giymemiz. galatasaray denildi mi herkesin gözünde sami yen ve parçalı gelmeli. özellikle de avrupa maçlarında. onun dışında deplasman için bu tarz formaların üretilmesi, satışa çıkarılması pazarlama açısından çok akıllıca..
App Store'dan indirin Google Play'den alın