• 10967
    okan buruk tarafından arsız canavarlara dönüşüyor, özellikle genç nesilleri kastediyorum. cl maçından sonra yorgun olmak, puan kaybetmek sadece bizim kitlemizce anormal. ayrıca bu hakemlere rağmen kazandığımız şampiyonluklar 2'lik sayılması gerekiyor. bunu görmesi hem de anlaması gereken taraftar kitlesidir.

    rakibin her maç hakem tarafından ittirilirken, tüm bürokrasi arkasındayken, yönetimimiz satılmışken, inandığımız manevi şeyler dışında elimizde bir şey yokken kadromuzu, hocamızı ve "stada giden" taraftarımızı pamuklara sarmamız gerekiyor. artık kibirli duruştan, daha gerçek duruşa geçmelidir.

    rakibimiz premier lig sondan bilmem kaçıncı takımına evinde madara olurken, sonraki maçta şöyle bir maçı kazanamıyor. oyun olarak da kazanamıyor. sakatlıklar, tel tel dökülmeler... o işler "çıkacaksın oynayacaksın, paranızı alıyorsunuz" ile olmuyor. ayılın artık.

    o saha 100 x 60 metre, hadi çıkalım oynayalımla olmaz. günlerce, aylarca, haftalarca kazanıyorsun, o şekilde oluyor. takımımızı desteklemeyi bırakmayın. yorgunlukları, mental ya da fiziksel, mazur görün. özellikle okan hoca ve 3.5 senedir yarattığı takımlara biraz daha esnek davranın, rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın