• 39480
    kalecileri saymazsak gün itibariyle güvenip sahaya atabildiği futbolcuları:
    1-singo
    2-sallai
    3-davinson
    4-abdulkerim
    5-jacobs
    6-eren
    7-lemina
    8-torreira
    9-sara
    10-ilkay
    11-barış
    12-yunus
    13-sane
    14-osimhen
    15-icardi

    şeklindedir. en zorda kaldığımız anlarda dahi sahaya atılmaktan imtina edilen berkan, ahmed, yusuf, arda gibi futbolcular rotasyon içerisinde değerlendirilmemiştir.

    dar rotasyon planlaması için dahi 15 oyuncu azken, bir de bu rotasyondan herhangi birinin sakat verildiği durumda takımın uçurumdan aşağı yuvarlanması zaten sezon başı gayet öngörülebilir bir durumdu. iyimser davranarak rotasyon içerisine yazdığım ama kronik sakat ve fizik olarak bitik olanlara girmedim bile.

    sezon başında buraları öngörememek ciddi bir başarısızlık. bugün yaşanan senaryoya kimse talihsizlik demesin. 3-4 sakatı olan monaco da 9 aralık 2025 monaco galatasaray maçı süresince sahaya atabileceği 5 oyuncu bulabiliyor. bu başarısızlık önce teknik heyetin, sonra da yönetimindir.

    bu başarısızlıktan dönebilmenin tek yolu önce devre arasında doğrudan ilk 11'i zorlayabilecek düzeyde 3-4 tane transfer, sonrasında ise atletico'yu mağlup ederek bir şekilde üst tura kendimizi atmaktır. aksi herhangi bir senaryoda geçtiğimiz sezon da olduğu gibi takımımız adına başarısız bir sezon geçmiş olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın