• 385
    abdul kader keita yı satarak son derece akıllıca bir iş yapmışlardır, bu nedenle öncelikle tebrik ederim yönetimi. şahsi olarak benim felsefem "futbolcu para ediyor iken satacaksın" olduğundan satılan hiç bir futbolcu için yönetimi kesinlikle eleştirmem, kaldı ki kulübün maddi durumu da herkesçe malum. bu nedenle keita transferi için tek söyleyeceğim "keşke biraz daha fazla paraya satabilseydik" olur. ancak keita'nın yaşı ve diğer olumsuz özellikleri düşünüldüğünde oldukça iyi bir paraya transfer edilmiştir. helal olsun.

    bu saatten sonra arda turan'da dahil olmak üzere hangi oyuncumuza iyi bir talip çıkar ve yönetim satarsa kendilerini yine tebrik ederim. mesela elano için 16 milyon euro gibi bir paradan bahsedilmekte, şayet aslı varsa bir saniye bile tereddüt etmeden gönderirler umarım. eh, keita'nın 8 milyon, elano'nun 16 milyon ettiği bu piyasada arda turan 'ı 25-30 milyon euro gibi bir miktara satabilirlerse pek güzel olur. * sonuç olarak futbolcu para ediyor, değerini ya da üstünü bulmuş ise hiç tutmayacaksın. önemli olan tek şey galatasaray ve onun menfaatleridir, gerisi havadır. adını anmak istemediğim çubuklu tosun, okan buruk , ribery bu adamlar kaç kuruş kazandırıp gitti kulübe?

    velhasıl-ı kelam arda turan gider emre çolak gelir, keita gider başkası gelir, mesela aydın yılmaz geri döndü eskişehir'den, hele bir de senelerdir beklenen patlamasını bu sene yaparsa şayet * keita'dan gelen 8,5 milyon indiragandi, oh mis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın