• 10420
    genellikle fenerbahçeli veya tarafsız görünen, yine fenerbahçe sempatisi olan tiplerin "galatasaray taraftarı farklı abi, 2 maç berabere kalsın okan buruk'u bile sallandırırlar.", "galatasaray değişik abi, 3 gol atamazsa osimhen'i bile çarmıha gerer, yerine adam bakar" gazlamaları neticesinde saçma sapan bir hale büründüler.

    galatasaray taraftarı böyle değildi. bu gazlamalar ve sosyal medya yüzünden, beraberlik halinde dahi değişik triplere giren, en değerli oyuncularını bile tartışmaya açan, hocasının başında sürekli sopayla bekleyen, komşudaki tavuğu kaz gören ucube bir topluluk oluştu son dönemde.

    siz yine bu şekilde gaz verenlere inanmaya devam edin, "farklıyız biz hacım, ver yangını" kafasında ilerleyin. ama papaz her zaman pilav yemez. bu harlanan alev, oyuncuya da hocaya da zarar verecektir. bizi biz yapan finali iyi oynamamız, aile ortamımız ve stresi hep karşı tarafa paketlememizdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın