resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 2018
    bir teknik direktör olarak fenerbahçe için gayet de yeterli olan kişi. kulübü ve camiayı bilir. ligin dandik dinamiklerini hakimdir. doğruyu değil yapılması gerekeni yapıp işi götürebilir. kamuoyunun içinden geldiği için orayla da mücadele edebilir. sarhoş galatasaray'a karşı topa dokunmadan 3-0'la geri dönmektense gerekirse bir miktar rezilliği göze alıp 0-0 ya da 0-1'le dönmenin ne ifade ettiği bilir.

    jorge jesuslar, josé mourinholardan medet umulur ama fenerbahçe'nin ta kendisidir aslında. fenerbahçe camiasının onda şikayet ettiği şeyler aslında kendi camialarının defolarıdır.

    öte yandan çirkinlerin ve eziklerin umududur. pereiralar, jesuslar, mourinhoların peşinden koşulur bu hayatta ama doğru insan ismail kartal'dır.

    şampiyon olamaması dışında kabahati olmamasına rağmen ikidir kıçına tekme vurulup kenarıya çekilmiştir. oysa bugün jose'ye yirmi milyon avro bayılıp yollar ayrılsa ve başka bir kimlikle ismail kartal takımın başına gelse fenerbahçe camiası 1 ay sonra tek ses olup ne iyi oldu der.

    kimliğini açıkladıları anda ise 1 haftada rüzgar tersine döner...

    bu hayat işte böyledir...

    şampiyon olamıyormuş. bizim havada takla atıp gol atan osimhen'imiz var abi nasıl yeneceksin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın