resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12230
    kariyeri boyunca hiçbir stopere, oyuncuya fiziksel üstünlük kurmamış forvetimiz, yaptığı işi hiçbir zaman fizik ile yapmıyordu, en iyi sezonlarından biri olan 17-18 sezonunda serie a gol kralı olurken maç başı zeminde sadece 1 ikili mücadele kazanıp 1.1 de hava topu mücadelesi kazanıyordu. %41 ikili mücadele yüzdesi vardı, zeminde bu %39'du.

    17-18 sezonu bittiğinde piyasa değeri 100 milyon euroydu ama hiçbir stoperle boğuşmuyor ve hiçbir zaman topla fazla da oynamıyordu. 100 milyonluk değere ulaştığı 17-18 sezonunda maç başı 22 kere topla buluşup, 9.7 pas veriyordu. 6.2 pas hatası ile oynuyordu.

    geçen sene süper ligde bu istatistiklerinin çok üstünde bir oyun oynadı, hem ikili mücadele hem hava topu konusunda daha iyiydi, daha çok topla buluşup daha çok pas yapıp üstüne 8 de asist yaptı. 22-23 sezonunda da kimseye fiziksel üstünlük sağlayamıyordu, düzgün top getirirsen, pası kaçtığı yerlere atarsan bu adam da atar, üstüne 10 numaradan bozma bir forvet olduğu için de oyunun içinde kalıp asist ve kilit pas da atar. bu adamın birileriyle çarpışmasını, durmadan mücadele içinde olmasının beklemek hayalcilik. galatasaray taraftarı neyi nasıl eleştireceğini bilmediği için, maç izlemeyip oyuncular hakkında fikri olmadığı için bol bol saçmalar ama bu saçmalama artık doruk noktasına çıktı.

    osimhen de benzer istatistiklerle oynar bu arada, o da poacher çünkü, maç başı az topla buluşur, az ikili mücadele kazanır(yüzde olarak icardi ile benzer), bu adamlara topu getiremezsen hiçbir şeye beklemeyiniz, poacher adam alın sonra mücadele etsin, yok öyle bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın