resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10985
    über planlı yönetimiyle 2024 yazına başlarken “dünya kadar kanadımız var, oğuz aydın’ı nerede oynatacağız, oynatabileceksen alalım” dese de 2024 yazı bitti bitecekken önce kerem’i ardından zaha’yı takımdan kalıcı olarak göndererek elimizde barış ve müzmin sakat ziyech’ten başka kanat bırakmadı. sol kanat ise hiç kalmadı.

    sonra bu yönetim tuhaf şekilde stoper peşinde koştu, son günlere doğru hermoso’yu almaya çalıştı ama roma’ya kaptırınca o arada sol bekte köhn’ü satıp jakobs’u aldılar. medyada jakobs’un içip içip sapıttığı, neredeyse sarhoş olunca malını mülkünü başkalarına yapmaya kalktığı ama sabahları ayıldığında bunu hatırlamadığına benzer söylentilerde bulunuldu. galatasaray düşmanı insanlar bazı koltukları işgal edince böyle haberler hep çıkartılıyor.

    o arada young boys’a elenmenin verdiği karamsarlıktan güç alarak sara ve jelert’in çöp olduğunu ima etmek de moda olmuştu. jelert’in boyu 1.30’muş, aslında 45 kilo bile değilmiş filan. sara’nın da o aralar zaten ne mustafa sarp’lığı kaldı, ne etebo’luğu.

    tüm bunlar olurken yönetim stopere hermosa’yı alamayınca “pardon biz yanlışlıkla stoper aramışız ama asıl eksiğimiz forvetmiş durun bakın forvete osimhen’i alıyoruz” diyerek osimhen’i transfer etti. kronik sakat kostic’i tıpkı kronik sakat joao pedro’da yaptıkları gibi galatasaray’ın elinden almakla övünen fenerli medya derhal “osimhen ocakta gidecek zaten” demeye başladı. nerden biliyorlarsa!

    o sırada galatasaray sağ kanat ebimbe ve sol kanat zalewski’den günlerce haber bekledi. aslında ebimbe teklifi hemen reddetti. zalewski günlerce ikna edilmeye çalışıldı. son günlerde sol kanada zalewski denen bu adamla uğraşılıp alınamayınca “aman canım sağ kanat sol kanat ne fark eder, kanat almış olalım da milletin ağzı kapansın en azından” dercesine sağ kanat olan sallai transfer edildi.

    ve bütün bu olanların çoğu eylül’ün ilk haftası gerçekleşti. müthiş bir sezon planlaması gerçekleştirdi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın