• 80
    hücum seti çalışmak tek başına yeterli olacaktır.

    2022-2023 sezonun son 6-7 haftasından bugüne kadar maalesef çok kısır bir organizasyonumuz var. boey mi etkiliydi bilmiyorum ama geçen hafta 20 yaşındaki çocuklarla bjk'ye envayi çeşit pozisyona giren ajax'ı izledik. aldılar verdiler, çizgiye indiler, ortadan duvar pasları ile geldiler, ters kanata hızlıca döndüler vs. her şeyi yaptılar.

    bizim rakip kim olursa olsun; ister kapanan ister açık oynayan hemen hemen hiçbir şaşırtıcı hamlemiz yok. barış alıp haldır haldır tek başına çizgiye indi indi, inemedi geriye döner. döndüğü kişi ya orta açar ya da daha ortaya döner. oradaki eleman alır ve sola döner. barış'ın verdiği pastan itibaren soldaki jakops'a top gelene kadar en az 10 saniye geçiyor. o arada rakip eşşek değilse içeride boş adamımız kalmıyor.

    bir kere bile kenardayken içeriye birinin koşu attığını ve dikine pas atıldığını görmedim. bir kere bile forvetin duvar olup içeriye kaçan birine pas attığını görmedim...

    maalesef bu iş bu şekilde olmaz. okan buruk bu sorunu neredeyse 1.5 yıldır ya görmüyor ya da çözüm üretemiyor. hepimizin salladığı ziyech dışında hücum nedir bilen futbolcumuz en fazla 2 kişi.

    bu kısırlığa bir de kolay gol yeme hastalığı eklenince 3 kazanıp 1 rezil oluyoruz. zor bir şey değil yav. okan buruk ve ekibinde kaç kişi varsa her hafta bundesliga maçları izlesinler yeterli. en azından 3-5 farklı bir şey görürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın