• 10335
    sabırlı olması gereken topluluk. sosyal medya ile beraber, sabırsız bir güruh oluştu ki bende sabırsız, tezcanlı biriyimdir. klasik aynı örnek verilir ve katılırım, fatih hocanın ilk 4 senesinde sosyal medya olsaydı ikinci sene hocayı yerlerdi.

    (bkz: 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçı) sonucundan dolayı bende aşırı üzgünüm. bu sezon çok kötü başladı, sonra toparladık, son iki maçtır da berabere kalıyoruz. erden timur’un bıraktığı büyük bir boşluk var. diğer tarafta galatasaray’la uğraşan arsızlar var. 2 sezondur şampiyon olan, galatasaray’ın içinden yetişmiş hocası okan buruk’u bende eleştiriyorum. hocanın mertens takıntısı, 6 numara eksikliği, geciken oyuncu değişiklikleri ve saçma kararlarını bende eleştiriyorum. ama istifa et demek v.s çok ağır geliyor bana. herkes sanıyor ki okan hoca gitse yabancı bir antrenör gelse hemen başarılı olacağız. ortada çok büyük bir başarısızlık yok iken, istifa diye çığırmak yersiz.

    takımda bir takım problemler olduğu bariz, bunu da çözecek olan teknik ekiptir. erden timur gibi bir sorun çözücü olmadan işleri çok zor ama burda da okan hocanın fatih terim olma challenge’ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın