• 36870
    kasımpaşa ve rfs maçlarındaki puan kaybının transferle alakası olmayan takım. takım çok hareketsiz oynuyor. top bizdeyken topsuz oyunculara bakın. oyuncularımız adım bile atmıyor. herkes ayağına top bekliyor. orta açıyoruz ama ileride oynayan adamlar da kafasına top çarpsın diye bekliyor.

    savunmada tek hamle ile oynuyoruz. abdülkerim kaç kere hava topundan sonra geri dönmedi. kaan’da ısrar ediyoruz ama o da hepten yavaşlatıyor takımı. jelert öyle konuşulduğu gibi boş bir topçu değil. ısrar edeceksek onda etmeliyiz.

    ileride pres yapmayı beceremiyoruz. bu konuda mertens iyiydi ama yaşlandı. barış gücünü anca hücuma saklıyor. icardi hiç yapmıyor zaten. kaan boey gibi çevik değil. böyle olunca da hep açık veriyoruz. o zaman bundan vazgeçeceğiz. orta sahayı güçlendireceğiz. mertens yerine kaan ya da berkan denemesi yapacağız. ya da efe’yi oynatacağız. ama bir şey yapmalıyız. ya da torreira, sara ve yunus üçlüsü ile oynayacağız ve 3-5-2’ye döneceğiz. davinson ve torreira’ya sahip bir takım bu kadar kolay gol yiyemez şu takımlardan.

    iki maçta da berabere olduktan sonra bir reaksiyon bekliyoruz ama takımda gerçekten bir hırs, istek yok. geçen sene en azından avrupa’da dinamik bir takım vardı. şimdi ahı gitmiş vahı kalmış takımın. bir şeylerin değişmesi gerekiyor ama hocanın en büyük sorunu bu; cesaret edemiyor.

    mesela kanat rotasyonu dar diyoruz. rfs maçında berat denenemez mi? türkiye kupasında bile daha iyi rakiplerimiz var. eskiden bu tarz maçlarda oynardı genç oyuncular. bir tane bile genç oyuncu oynatamayacak kadar güçlü bir rakip mi? ya da bir tane genç oyuncu oynayınca bundan daha mı kötü olacak?

    bu sene başlarken de, kazanırken de ve şimdi de iyi değiliz. okan buruk uefa kupası zamanında hagi gibi bir oyuncu varken en sevdiğim isimdi. hala çok severim ama ya bir şeyler değişecek ya da kendisi değişecek. bir sezon daha avrupa’da çöp olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın